Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Turcan savureaza victoria PNL: Am impus dublarea alocatiei copiilor

Dublarea alocațiilor reprezintă o victorie a PNL, realizată din Opoziție în plenul Camerei Deputaţilor, susține deputatul PNL Raluca Turcan într-un comunicat de presă. ”Prin această rezistenţă la dublarea alocaţiilor copiilor PSD arată nepăsare şi împinge copiii care provin din medii defavorizate la sărăcie şi abandon şcolar. În acest moment aproape 400.000 de copii din România nu frecventează şcoala în mod regulat; peste 320.000 de copii trăiesc în sărăcie cu nici doi euro pe zi; aproape 25% din copii nu au ce mânca, nu au cu ce se îmbrăca sau încălţa”, susține Turcan.
Deputatul liberal solicită PSD-ului să ”renunțe la orgoliile politice și să accepte la votul final din Camera Deputaților”. ”Amendamentul PNL stabilește creșterea alocației la 84 de lei pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani și mărirea alocaţiilor la 200 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani în cazul celor cu dizabilități. 3,6 milioane de copii intră sub incidența acestui amendament”, mai susține deputatul PNL. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

xy

Acum 8 ani

Copiii samatosi ce ar putea face cu 84 lei? Ei de ce nu ar putea primi tot 200 lei? Oricum alocatiile de la noi din tara sunt o bătaie de joc. Si daca mai si suni la la agentia de plato nu-ti răspunde nimeni la telefon numai dupa ce insisti ca nebuna pre intregi. Încercări la nr tel 0269211873.
Raspunde

ha ha

Acum 8 ani

iar te bagi in seama tanti botox?ia viteza cu vraja marii pe uscat...
Raspunde

brrrr urato!!

Acum 8 ani

Urata\'i asta zici ca ii desenata cu unghia de la piciorul stang. Satana!!! :)))
Raspunde

nik

Acum 8 ani

razi toata dar cand erai cu boc si idiotul de base ce faceai?
Raspunde

@2

Acum 8 ani

e proasta !!!!!!
Raspunde

terente

Acum 8 ani

ce s-a vezi televiziunila care derulau emisiuni socialew cu amarasteni de pensionari cu pensi nesimtite de 400 roni acuma s-au ofuscat pe amariti de copilasi ca de ce le dubleaza ,alocatile ,va spun eu sursa aduci bani furati de toti interlopi care au condus tara si 10 ani aveti bani ,s-a le triplato alocatile ,avum noul pnl ,astept o reabilitare sociala majora de la 1 ianuarie 2016 ,dublarea pensilor foarte mici si mici ,adica de la 5 roni la 1200 roni rstu poate s-a mai astepte mai ales aia de la 2000 la 30 000 ,daca majoritatea pensionarilor ne descurcam cu 400 la 1000 roni se descurca si ei cu inte 2000 si 30 000,asa cred eu fraieru tari ,la voi vechime multa si pensie mica si invers ,acuma gata ia-ti reziovat pe magistrati ,militari ,aviatori ,acum treceti si la amarasteni ,ca si noi suntem romani ,si pensia nu este meserie ,este o obligatie a statului s-a ne faca si noua la multi bulumaci pensionari o viata apropiata de decenta ,copy -paste ,modelu suedez daca reusiti s-a faceti acest lucru va iarta lumea [pnl ] de toate pacatele si suferintele ,si la alegeri vom da de-a buselea cu actuali guvernanti ,bai vreti bani salarile si pensile de la 1la 3 nu de la 1 la 100
Raspunde

unu

Acum 8 ani

Nulitate tot o \"victorie\" aveati, voi cei din PDL, cand taiati alocatiile copiilor??? Sau atunci era vinovat numai Base cu Boc si Udrea???
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Nu mai puneţi poza asta că întotdeauna mă derutează, nu-mi dau seama dacă chelnăriţa vine să-mi ia comanda sau să-mi aducă nota plată.
Raspunde

adi

Acum 8 ani

HAha Joseph cel mai bun comentariu al tau de pana acum, bravo!!!:))))
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

@9, Hm, asta înseamnă că ştacheta era foarte jos...
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Dupa cat este de fericita , e dupa bacsis si clar saptamana asta ca sigur a aflat ca nu este impozitat!
Raspunde

@10

Acum 8 ani

******
Raspunde

K.W.I.-THE MUTALAU

Acum 8 ani

@12,ai dreptate...si-a dat iar cu parerea postacul atotstiutor lingau jalnic-joseph alias chisleag!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus