Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
8°C

Racheta de tenis a lui Iohannis, vanduta la licitatie

Racheta de tenis a lui Iohannis, vanduta la licitatie

O rachetă de tenis cu semnătura președintelui României, Klaus Iohannis, s-a vândut la licitație cu peste 2000 de lei, cu ocazia aniversării Rotary Club Sibiu. 
Licitația pentru racheta donată de președintele țării, licitație  condusă de Răzvan Marcu, a fost foarte strânsă, indicând încă de la început câțiva participanți interesați. A  pornit de la 600 de lei, a avut un pas de licitație de 50 de lei și a fost adjudecată în final cu 2.150 de lei de fostul subprefect al județului Sibiu, avocatul Marin Crăciun. ”Am licitat pentru că această semnătură este un simbol pentru România, pentru Sibiu și deasemenea am licitat știind că acești bani se vor duce către cultură, către acțiunile caritabile pe care le desfășoară Clubul Rotary. Racheta e acasă, e pusă la loc de cinste”, a declarat fostul subprefect al Sibiului.
În cadrul evenimentului, organizat la Sala Transilvania,  au mai fost oferite spre vânzare un tricou cu semnătura Simonei Halep (adjudecat, de asemenea, cu peste 2000 de lei ), tricouri și cupe ale celor mai titrate jucătoare din handbalul feminin românesc, o sticlă de vin de colecție cu semnătura cosmonautului Dumitru Prunariu, precum și obiecte de artă.
Aniversarea Rotary Club Sibiu a făcut fericită și o tânără prezentă la bal, care a câștigat prin tragere la sorți un autoturism Hyundai i10.
“Balul nostru, organizat la puțină vreme după ce la Sala Thalia am marcat oficial împlinirea a 20 de ani de activitate Rotary în Sibiu , ne-a demonstrat încă o dată încrederea de care ne bucurăm în comunitate. Numărul mare de participanți și generozitatea acestora  aduc un plus de siguranță realizării proiectelor noastre”- a spus Mircea Ureche, președintele Rotary Club Sibiu.
Rotary Sibiu susține copiii cu rezultate bune la învățătură printr-un premiu anual de 10.000 de lei, sprijină Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, a susținut împreună cu Lions Club Brukenthal Liceul de Artă și a inițiat proiecte de sprijin în domeniul sportului și social. De asemenea, Rotary Club Sibiu susține de ani de zile  Centrul de Plasament din Orlat  pentru care, în anul următor , va iniția constuirea unei săli de sport. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Vlad

Acum 8 ani

Iar escrocul de Marcu? De datoriile pe care le are prin oras nu-l intreaba TS la suetele tv? Uite, de inceput se poate incepe cu datoria pe care Marcu o are la Georgescu, rectorul. Aia de 5.000, stie el care. Si de mult o are. Cat despre celelalte, ce-i cu graba asta? E vreme sa tot povestim.
Raspunde

WTF!!!

Acum 8 ani

Bai ,sunteti dusi cu pluta?ce titlu de articol e asta?iohannis in primul rand nu e tenismen,n-are nicio tangenta cu niciun sport,de racheta la licitatie ce sa mai vorbim...iar de clubul rotary al masonilor escroci ce sa mai vb...
Raspunde

dw

Acum 8 ani

aredreptate@2
Raspunde

Da, asa e. CINEMATOGRAF IN SIBIU !!!

Acum 8 ani

Are dreptate, rotarieni sunt de fapt niste reptilieni care sponsorizeaza printre altele spitale ca sa fure rinichi de la oameni cand sunt anesteziati, rinichi pe care ii folosesc pe post de bile de biliard (tot felu\' de apucaturi). Asta e adevarul. De masoni, pfoooaaa nu am randuri suficiente ca sa scriu ... de la capre violate (ca la femei nu pot spera si atunci saracii au trecut pe animale) pana la ritualuri sataniste (ca sa le mearga bine - logic tare - stiu) totul e posibil la acesti monstrii. Bratianu, Kogalniceanu, Avram Iancu, Vladimirescu, Cosbuc, Cuza ... toti agresau sexual capre in cadrul unor ritualuri sataniste si au facut numai rau, au scos din mizerie niste sclavi ... Asa e, e usor sa vomiti niste cadavre de \"idei\" din ingustimea mintii pentru ca pur si simplu esti prost, si culmea natura are un simt bolnav al umorului, tocmai cei prosti sunt suficient de prosti incat sa nu vada cat de prosti sunt ...
Raspunde

hm

Acum 8 ani

teoria conspiratiei facuta de securistii cu interese. Interesanta lucratura, mai fabricati ceva, ca altfel dati in bilbiiala
Raspunde

uu

Acum 8 ani

Licitez pentru sosetele transpirate si imputite pline de zgura ale intaiului roman.
Raspunde

Cinema 4D cinemax!!

Acum 8 ani

@4: Asa e!!! Masoneria = Rotary = Lions = grupul Bilderberg = Clubul de la Roma = Cavaleri Templieri = Cavaleri de Malta = ciobanii de jina hills= adevarata mama Omida. Ma mir ca unii sunt in stare sa scrie comentarii avand in vedere testul de matematica necesar postarii. Ar mai trebui si un mic test de gramatica si s-a terminat distractia. A-ti crede ca glumesc? Nu sti nici o data...Vre-o sugestie careva? PS Daca nu ai gasit 4 greseli in ultimele 3 propozitii, scuipa samantza, da jos slapii, maieul si ghiulu\', opreste maneaua, arunca berea, taie unghiutza (cea mica, de dintzi) si ia o carte. Chestiile alea cu randuri multe, fara poze, de echilibreaza mobila. Nu ma injurati ca n-am zis nimic de Valcea, imi plac treningurile si bemweurile fourth hand, nici de Brasov care e cel mai frumos oras colonizat de moldoveni, iar de Bucuresteni n-am pomenit chiar nimic! Pă cuvant! Decat acum. Pă mai tarziu!
Raspunde

@7

Acum 8 ani

Am inteles ca ai probleme la mansarda...dar sa semnalizezi chiar asa aiurea,nu credeam...si chiar ce legatura au jinarii cu masonii???si ai mai facut cateva greseli gramaticale...nu te taxez..le-ai facut poate intentionat mai rahat under cover!!!!!:))))))))))))))))
Raspunde

tenis

Acum 8 ani

bai acuma ce vreti este presedintele tari ,stim ca va doare tare ,dar rabdare ca 10 ani trece repede daca nu va fi precum la functia de primar ,ce gugale le pregateai voi astia cu frustrarea ,daca stiati ca seajunge pina aici ,adica presedintele tari ,bai bombonel [nastase ] a anticipat pericolu din 2003 cind a pus sacali sa-l ameninte cu disparitia fizica ,si a continuat ,papaye marinaru ,cu ai lui morar ,horica si alti ,,plus in campanie va-ti pus toate trusturile,fostilor securisti ,[antena ,romania tv ,etc ] s-a speie creierile bulumacilor ,dar FIS,s-a prins boboru ca voi o puneati de clocimbaleala comuna ,uitate pe televiziuni cum va leaga tot la pachet ,pe toti sifonari si praduitori tari ,acuma aveti rabdare s-a faca curatenie cu voi ,si dupa incepe reconstructia tari facuta varza a la cluj ,ba confiscate averile ilicite ca de unde atita banet la voi ,inaite de revolutie erati niste nimeni ,cu pantofi silciati si pantaloni rupti in fund ,ba mosu brucan a avut dreptate ,stia idiologu pcr ce a lasat mostenire ,voi care ati condus tara in ultimi 25 de ani ,era de ce se temea ,lenin ,burghezia proletara ,auzi ca pune la licitatie racheta lui ,aia de tot plinge dupa leana de plescoi[udrea] ce va este necurat si cu fosta ministeriabila a tenisului national [dragomir ] ceva este putred ,pe asta nu a-ti reperato cind i-si faceau saptaminal divele nationale cumparaturile la ,coltu strazi ,paris ,londra ,roma ,etc ,,acuma la sculat la goarna ,micu dejun la comun si cazarea la comun cu infractori de drept comun ,adio spa si vacante exotice ,scriitori si mari poeti ca uite asa se mai reduce din pedeapsa ,e greu la mititica dupa o viata de lux ,sa-l vazi in curind si pe boc ,cu papaye marinaru ,latu se stringe ,s-a vadfa tot boboru de ce s-au coalizat toasi impotriva dusmanului comun ,JOHANNIS
Raspunde

Rotary sunt Masoni

Acum 8 ani

Un club de masoni, o adunatura de masoni - care nu va ganditi ca fac bine ceva prin donatile lor - Masoni trebuie dati jos si de la intrarile in Sibiu - Afara cu masoni, mai ales in Sibiu
Raspunde

andra

Acum 8 ani

kind va fi vindut iohkanis la likitatie?
Raspunde

Biciul si racheta

Acum 8 ani

Racheta ajuta mai mult pe la cotroceni, asa sa mai aplice cate-o corectie lui ponta la vizitele saptamanale-
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus