Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Accident pe autostrada, in zona Cunta: un mort si doi raniti

Un autoturism Hyundai s-a lovit de o autoutilitară, pe autostradă, la kilometrul 290, în dreptul localității Cunța, iar în urma accidentului o persoană a murit, iar alta a fost rănită. Autoturismele implicate în accident sunt lovite atât frontal cât și din spate, iar traficul în zonă este îngreunat în urma accidentului. Cele două victime, persoana decedată și cea rănită erau în autoturism.

 

Foto: Arhivă 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 329

Comentarii

6 comentarii

sofer

Acum 8 ani

..e plin de parapeti rupti intre sibiu si deva.Daca nu stiti sa circulati pe autostrada,folositi drumul national unde viteza e mai mica si nu apar vicitime nevinovate
Raspunde

costy

Acum 8 ani

Garantia seriozitatii! Ai vrea sa vezi imediat cea mai completa si mai profitabila oferta de lucru? Acum, in premiera absoluta, vei viziona un video extrem de clar, video care te va convinge total si definitiv sa vii in echipa noastra! Rezultatele sunt deja dovedite! Eu vreau sa te ajut si sa te simti in siguranta, asa ca astept sa ma contactezi si sa-mi soliciti restul detaliilor la adresa mea de email: costicapanaite56***
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Și când vroiai să învățăm să circulăm pe autostradă???? Am avut autostrăzi până acum???? Ai avut și tu ocazia să faci o bișniță pe-afară, și te dai cunoscător al autostrăzilor??? Ce vrei să facă ăia din Mărginime, care brusc, au trecut de la transhumanță și de la stână, la autostrada din spatele curții??? I-a învățat cineva regulile pe autostradă? Du-te și predă tu niște cursuri dacă ești așa de grozav!!!
Raspunde

@3

Acum 8 ani

..de unde stii ca erau din marginime cei implicati in accident?vorbesti sa nu te ia somnu..diferenta este viteza in rest nimik nou.Te-ai trezit tu,filzoful sa pari inteligent
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Bai zevzecule, aia din Marginime au conditii de sec 21 acasa construite de ei, nu de statu mafiot comunist care v-au facut voua furind de aici, asa ca nu te mai da tu grandoman jignind cu stina si transhumanta, ai vrea sa locuiesti si tu intr-un sat marginean, frustratule.
Raspunde

eva

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace, pe soferul decedat, care intr-adevar este din Marginimea Sibiului -Saliste. Indiferent de unde esti, este cumplit sa-ti pierzi viata, atit de devreme si intr-un asa mod.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus