Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

VIDEO Un avion de mari dimensiuni aterizeaza maine, in premiera, la Sibiu. Oricine il poate admira gratis

Conducerea Aeroportului Internaţional Sibiu a anunțat pentru mâine dimineață aterizarea la Sibiu a unei aeronave de tipul Boeing 777-200ER aparținând companiei Omni Air International. Aeronava care va sosi aici desfășoară zboruri suport în cadrul unui exercițiu militar. Conform reprezentanților aeroportului, este pentru prima oară când un avion de asemenea dimensiuni ajunge în Transilvania.

Aeronava este programată să aterizeze în jurul orei 9:00. Pentru publicul sibian, administrația aeroportuară va facilita accesul într-o zonă delimitată la acest eveniment, situată în apropierea zonei de parcare.

”Dată fiind premiera aterizării acestui tip de aeronavă în Transilvania, ne face plăcere să facilităm accesul publicului interesat într-o zonă delimitată în apropierea locului de parcare al aeronavei. Iubitorii de aviație “pot zâmbi” aeronavei între orele 9-12, accesul în zona dedicată acestora realizându-se pe baza unui act de identitate, iar pentru minori este obligatorie prezența unui adult însoțitor”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional SIBIU.

Sursa fotoDave Subelack.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

In sfirsit vine in pasaroi pe Sbz!!! La Mai multe!!!
Raspunde

GUTA

Acum 8 ani

Extraordinar!!! Si cand ruleaza putem cu totii striga \"GUMY GUMY!!!\" !!!
Raspunde

dada

Acum 8 ani

sper sa nimereasca pista...
Raspunde

x

Acum 8 ani

un cinema multiplex nu ne faceti, sa-l admiram si pe ala? Se aude, domnilor conducatori??
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Am pierdut aterizarea , stie cineva ora decolari ?
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Am pierdut aterizarea , stie cineva ora decolari ?
Raspunde

SIBIAN

Acum 8 ani

UNDEVA IN JURUL OREI 12-12.30 Decoleza inspre Reimstein ...probabil ..De venit a venit din Dallas ..de la Jr Ewning ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus