Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Astrid Fodor: dupa ce terminam noile terenuri de sport, adoptam regulamentele de utilizare

Astrid Fodor: dupa ce terminam noile terenuri de sport, adoptam regulamentele de utilizare

Terenurile de sport care vor fi amenajate în zona stadionului municipal nu au, deocamdată, un regulament de utilizare, cu eventuale prețuri de închiriere sau eventuale gratuități stabilite. Pentru amenajarea acestor terenuri, consilierii locali au aprobat în ședința de joi alocarea sumei de 2,07 milioane de lei din bugetul local. 1,74 milioane de lei vor merge către reamenajarea terenului secund (care va fi transformat în patru terenuri de minifotbal), iar restul banilor sunt alocați amenajării a două terenuri multifuncționale în curtea stadionului. ”Aceasta este o investiție a Primăriei Sibiu, urmând a fi administrată de Serviciul de administrare a domeniului public și privat. În momentul în care lucrările vor fi finalizate, vom intra în Consiliul local cu mai multe propuneri: cine să aibă gratuități, care să fie tarifele și așa mai departe”, a declarat primarul interimar Astrid Fodor, întrebată de consilierul local Ioan Stroie asupra viitorului acestor investiții.
Pe de altă parte, președintele de ședință, Dragoș Floarea, a lăsat de înțeles că printre primii beneficiari ai noilor terenuri de minifotbal vor fi copiii de la CSS Șoimii.

Nocturnă și panouri de escaladat

Terenul secund aferent stadionului va fi acoperit cu gazon artificial, pe toată suprafața, după care va fi împărțit în patru terenuri, delimitate cu plasă. În cele patru colțuri vor fi amplasate instalații de nocturnă și sonorizare, iar pe latura dinspre Hotelul Silva vor fi amenajate panouri de escală, se arată în schițele aferente proiectului de adoptare a indicatorilor tehnico-economici.
În ceea ce privește amenajările din curtea stadionului, acestea vor fi realizate după așternerea unui nou strat asfaltic. ”Gardul împrejmuitor va fi reabilitat, la fel și porțile de acces și căsuțele de bilete care fac parte din intrarea în această zonă. Iluminatul va fi asigurat de o instalație nocturnă care face parte din proiect. Au fost incluse și o instalație pentru sonorizare și o cișmea cu apă potabilă”, se arată într-un comunicat al administrației locale.

Foto: Google Street View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 593

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

24 comentarii

SPORTIV

Acum 8 ani

ca se intimlacu bazinu plimpia ,cin a vrut ,johannis ,sa-l administreze si sa-l repare s-au opus detractori de la bucale si federatia de specialitate [natatie ]si acum vine aia de la regionala ,iasov la carec suntem vinduti de sabotori sibiului ,ba alka cu deconcentratele ,asta inseamna regionalizarea gindita de fosti tai toasi ,saboteaza ,unde sunt bani alocati pentru dezvoltarea bazinului ,suntem orasu cu cei mai multi fosti campioni la natatie si sarituri in apa ,bine ca are bani guvernu pentru stadioane de 5 stele la poreferati lor [craiova ,tg jiu ,etc ] rusine bai astia de conduceti judetu ,la sibiu se gata bani de investiti ,bine ca platim cei mai multi bani la bugetu tari ,sa-si poata construi altiu stadioane si sali de sport ,astept implicarea .parlamentarilor de sibiu ,pentru marile proiecte [spitalu de urgenta regional ,constructia stadionului olimpic de 50 000 locuri ,sala polivalenta de 10 000 locuri si avua -park] daca tot sunt bani pentru stadioane de ce s-a benficiezer ,numai aia cu tupeu [bucuresti ,brasov ,craiova ,cluj ,etc] s-au sibiu nu este in romanica ,mstiu ca va doare pe multi dar asta este ,pina si mirciulica [gaura presei ]a lasato mai moale virbeste codificat si nu este zi s-a nu atace pe presedintele tari actual ,vezi johannis de gugustuci aia de frustrati mai esteunu de pe la dolj ,vsan ,care fafe ce face si te injura ,cred ca nu primeste simbrie de la leana ,udrea ,are maradeti multi diva lui basescu de plateste lachei s-a atace ,functia prezicentiala ,pe ei si pe mama lor de lachei si misei ,asteptam noi sibieni adevarti fonduri pentru ,obiectivele de interes national si local ,sibiu a dat cei mai mari campioniu la toate disciplinele sportive poate nu va spune nimic fosti mari campioniu de inot si sarituri ,in apa [ion ganea ,gh banu ,hociota ,kass,miclaus ,etc ] rusineeeeee
Raspunde

Bazin

Acum 8 ani

Vă rog Doamnă Fodor să vă gândiți la construirea unui bazin olimpic de la zero! Olimpia e penibil cu pistele de 25 de metri.
Raspunde

@sportiv aka nătângu\'

Acum 8 ani

Deconcentratele !!!! Obsesia idioților oligofreni. Du-te bah și lasă-ne. Nici dracu\' nu înțelege ce vrei. Numai tu cu nătângu\' de maistru joseph știți despre ce vorbiți. Ne-am cam săturat să ne tot jigniți inteligența !!!!
Raspunde

Parinte

Acum 8 ani

Nu este corect ca doar cei de la CSS Soimi sa fie beneficiari.Aceste terenuri sa fac si din impozitele platite de parinti copiilor de la Viitorul Sibiu,Interstar,Alma,Vointa....
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

4 dobitoci în acțiune...
Raspunde

Pt 5

Acum 8 ani

Dupa nume dobitoc esti tu si cine ti-a dat numele ! In plus unde vezi tu actiune Gheorghe de Gheorghe ? Mai iesi si tu prin lume sa vezi ce fac primariile din orase europene pentru zone (spatii) cu destinatie pentru sport pentru locuitori din orasele lor. Probabil esti un slinos de 150kg ,fara copii,egoist si pensionar ,care nu stie ce inseamna pentru ca un copil sa faca performanta ,trebuie sa aiba si conditii minimale de antrenament !
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Acest Gheorghe e nătângu\' oligofren, backing vocal pentru maistru joseph. O nulitate retardată mental, agramat și analfabet. Un troll ordinar fără scrupule. După modul de exprimare, cred că și tu faci parte din echipa lor... Într-un mesaj faci trolling, după care, dacă nu are efectul scontat, te apuci și te cerți cu tine însuți. Nu mai scăpăm de acești nesimțiți plătiți să provoace.
Raspunde

Pt7

Acum 8 ani

Fata de tine am umblat prin tara cu copilul meu mult in ultimi 10 ani, la foarte multe competitii sportive si pot sa dau un exemplu cum se mirau parintii copiilor de la Dinamo (echipa de fotbal 1997) ca au luat bataie de la o echipa ce se antrena prin parcuri in Sibiu, pentru ca nu aveau teren de fotbal unde sa se antreneze. (Daca nu crezi intreba-l pe domnul inspector de educatie fizica Mircea Galata care a fost antrenorul lor) Intre timp cei da la Dinamo au ajuns campioni nationali iar cei din Sibiu sau lasat de fotbal!! Oricum ,la CETATEAN ca tine nu merita raspuns ,dar am facut un efort!Credem-a!!! Cat despre nesimtiti platiti sa provoace, ce sa spun, mai bine tac, in plus nu am parere buna despre joseph!
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Nu te mai înfoua, că ți-ai ales greșit referința. În schimb, față de tine, în mod cert eu știu să utilizez cratima și să fac distincția între diacritice și majuscule!!! Am remarcat că ai depus un efort mare să scrii atâtea cuvinte și să le și separi prin semne de punctuație. Unii e cu sportul (care sport????) alții sunt cu cuvintele.
Raspunde

Pt 9

Acum 8 ani

Cum am spus,am facut un efort sa-ti raspund,probabil ai 3 facutati si eu am doar 2 ,de aceea te las cu cuvintele ,alti raman cu sportul!
Raspunde

@10

Acum 8 ani

Precis, la cum te exprimi, ai luat examenele pe pile sau pe șpagă. Succesuri în sporturi. Pentru a da cu piciorul în cotcă n-ai nevoie de multă școală. Nu e nevoie ca toți să facă școli....
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

Ușurel berbecuții tatii, că nu pot ține pasu\' cu voi la înjurături. Că io n-am decât o singură facultate. E drept că-s mai umblat prin lume decât voi, da\' asta-i altă mâncare de pește... Iar la noi nu așteptăm să vină nici primăria și nici statul să vină și să ne facă. Aș că nu înjurăm nici primarul și nici președintele.
Raspunde

@Gheorghe

Acum 8 ani

Pe tine te putem înjura, mărite Gheorghe preaumblatu\' ??? Infatuatule!
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

@13, da, mă puteți înjura cât vreți. În fond nu veși face altceva decât să vă dovediți educația și nivelul de civilizație, arătând celor care citesc pe aici ce membrii de bază ai societății sunteți. Deci da, înjurați-mă. Cât puteți de mult. Liber la înjurături. Voie de la noi ca de la Banu\' Ghice. Eu vă mulțumesc anticipat. Pentru ce? Pentru că îmi aduceți aminte de ce am plecat și de ce nu vreau să mă întorc. Vorba ălora de la Cațavencu: Frumoasă țară avem. Păcat că-i locuită.
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

erată: veți și nu veși.
Raspunde

bulisor

Acum 8 ani

ce personaje interesate avem pe aici,numai oameni cu 3,2,1 facultatii . asta cu 1 v-a dat clasa la cei 3 si 2 . aici toti santeti tari ca roca, dar in realitate santeti ca fularl,comentaci de 2 banuti.mai inchideti computatoarele si iesiti la o bere si la aer curat......ca put scaunele sub voi
Raspunde

student eminent

Acum 8 ani

Mă simt onorat să iau ore de la nătângi... Ha ha ha. Ce lecții, câtă profunzime, ce expresii pline de infatuare, stimă de sine, bere și putoare. Într-adevăr, nu vreau să-mi ajung profesorii! Bleah.
Raspunde

@15

Acum 8 ani

Sibienii nu au decat doaua optiuni. Sau sa faca spume fericite funduletul lui Chirieac sau sa faca sibienii sport. Si uite asa sibienii lui Joseph si ai natangului au ales funduletzul Chiriacului si in loc de sport alearga pana la Brasov sa puna mana pe deconcentrate. Si se mai mira ca au ajuns de rasul tarii!
Raspunde

eminentul

Acum 8 ani

De risul curcilor ati ajuns voi,\" eminente cenusii\" care nu spuneti nimic in afara de manipulari ticaloase. Cautati disperati dupa comentariile noastre , deoarece v-am desconspirat cine sunteti cu adevarat , numai ca sa ne amenintati si sa ne jigniti. Voi chiar nu intelegeti ca s-a terminat sistemul vostru mafiot, la munca, perversilor, ati profitat destul de faptul ca ati prostit popoorul v-ati dat legi protectioniste ptr. voi si camarila voastra si ati bagat frica in el daca spune adevarul , lachei parazitari. Oamenii au parasit tara din cauza voastra. V-ati batut joc de ei si de judetul asta in special de zeci de ani, ticalosilor
Raspunde

@eminentul nătâng

Acum 8 ani

Paranoicule, schizofrenicule, ai apărut iar??? Ce ți-au mai spus vocile despre complotul iudeo-masono-maghiar care bântuie Sibiul încă din vremea când căile ferate ocoleau orașul (citat din ălalalt deștept aka joseph)??? Ai mai deconspirat comuniștii care te-au dat afară din deconcentrate? Ai îngenunchiat sistemul mafiot? Ai câștigat lupta cu camarila și cu lacheii parazitari? Să ne anunți când vei reuși!!! Va fi un mare succes al medicinei românești. Înseamnă că terapia a funcționat și am scăpat și noi de încâ un nebun!! Multe succesuri!
Raspunde

@20

Acum 8 ani

Iar ne cauti disperat comentariile sa dai replici ticaloase, slugoi comunist
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

20, Auzi, despre abzurile psihiatrice la care au fost supuşi opozanţii în timpul regimului Ceauşescu a scris foarte mişto unul Ion Vianu, aşa că vă cunoaştem tehnica prea bine. Încearcă ceva mai original şi mai pe măsura capacităţilor tale intelectuale, cum ar fi, bâta, securea, drujba...
Raspunde

@joseph

Acum 8 ani

Marele istoric...hopa, iar a fost atacat copilul de trupă al echipei. Iar spare marele priceput la toate să-i ia apărarea... Nu vei ajunge tu să-mi cunoști capacitățile. Stai liniștit.
Raspunde

@21

Acum 8 ani

Nu trebuie să vă caut pentru că sunteți atât de vizibili. Nimeni nu-l poate ocoli pe idiotul nătâng, cretinul cu deconcentratele e la fel de stupid și semnalizează cu două girofaruri, tembelul care iasă în permanență în stradă și paranoicul care strigă la toată lumea și îi face pe toți comuniști și securiști. Peste toți, maistru\' joseph care le știe pe toate... Deci, ce-i de urmărit??? Sunteți atât de evidenți...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus