Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Un sibian a murit intr-un accident de masina in Pasajul Baneasa

Un sibian a murit intr-un accident de masina in Pasajul Baneasa

Un accident grav s-a petrecut duminică dimineaţa, la intrarea în Bucureşti, la Pasajul Băneasa. Două maşini s-au tamponat, iar unul dintre autovehicule a intrat în capul pasajului. În maşina care a intrat în capul pasajului se afla şi un tânăr sibian, Darius, un cunoscut florist care deţinea împreună cu fratele său cunsocuta firmă bucreşteană Maison DADOO – Event&flowers design.

Darius, care avea 26 de ani, era cunsocut ca un florist foarte talentat, foarte apreciat şi care s-a ocupat de aranjamentele florale de la numeroase evenimente în capitală.

Restul pasagerilor răniţi în accident au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul mașinii în care se afla Darius nu a pățit nimic.

Sursă foro: Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1058

Comentarii

2 comentarii

m

Acum 8 ani

Raspunde

Costi

Acum 8 ani

Dumnezeu să-l aşeze în câmpiile pline de flori, pentru că mult le-a iubit! Condoleanţe familiei! O floare în cer!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus