Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

FOTO - ANAF-ul a ajuns si in Gradina Zoologica

FOTO - ANAF-ul a ajuns si in Gradina Zoologica

Dacă mergeți zilele acestea la Zoo Sibiu și vreți să cumpărați o sticlă de apă, că tot suntem în plină caniculă, mai bine vă uitați la tigru cum doarme leneș la umbră. Pentru că apă nu aveți de unde cumpăra.

Zilele trecute inspectorii ANAF au făcut controale și la societatea comercială care opera magazinul alimentar din incinta Grădinii Zoologice, SC C&G Com, și pentru că au constatat nereguli au suspendat activitatea firmei pentru o perioadă de 30 de zile. ”ACTIVITATE SUSPENDATĂ DE ANTIFRAUDĂ - ANAF PENTRU NEEMITEREA BONURILOR FISCALE” – scrie pe chioșcul din centrul grădinii.

Grădina Zoologică Sibiu funcționează sub tutela Primăriei Sibiu, însă firma suspendată de ANAF a închiriat o suprafață de teren, unde răspunde pentru activitatea desfășurată.

”Firma SC C&G Com are calitatea de chiriaș pe o suprafață de 168,61 m2 din terenul Grădinii Zoologice Sibiu. Contractul de închiriere a fost încheiat  în urma unei licitații publice pentru o perioadă de 5 ani, cu scopul desfășurării activității de comerț cu produse alimentare și utilizarea ca unitate de alimentație publică, contractul fiind valabil până în aprilie 2016”, a declarat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

”Astfel de servicii sunt necesare într-un spațiu public de recreere și de aceea contractul va fi menținut până la termenul său de expirare. Perioada de suspendare a activității chioșcului dispusă de ANAF (30 de zile) este mult prea scurtă pentru a se organiza o altă procedură de licitație și prin urmare Zoo Sibiu va aștepta redeschiderea unității pentru a duce la termen contractual”, a mai completat Mirela Gligore.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 464

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 8 ani

dupa ce am citit titlul am crezut ca anaf-ul a gasit la zoo un leu fara bon fiscal. de fapt erau alti lei, si nu la zoo, ci la c&g.
Raspunde

adi

Acum 8 ani

***, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de ***! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti INFO la ***: montidolf_23***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus