Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

FOTO, VIDEO - DADOO - Ultimul cantec al trandafirilor albi

FOTO, VIDEO - DADOO - Ultimul cantec al trandafirilor albi

Sute de trandafiri albi au purtat astăzi, pe străzile din Sibiu, durerea familiei și prietenilor lui Dadoo, tânărul designer florist de 26 de ani care și-a pierdut viața duminică, într-un accident de mașină. Mâinile sibienilor, fie că l-au cunoscut, fie că nu l-au cunoscut pe Darius, au primit astăzi florile albe - ultimul omagiu adus unuia dintre cei mai premiați și căutați florari pe care i-a avut România în ultimii ani.

1

Slujba de înmormântare a lui Darius a strâns, la capela de pe bulevardul Mihai Viteazu, sute de oameni. Familia i-a stat la căpătâi, dar alături au venit și foarte mulți prieteni, atât din Sibiu, cât și din București. Biserica s-a umplut de flori albe, preferatele lui Dadoo. Pe ultimul drum au vrut să-l conducă și mulți dintre foștii săi clienți, cărora le-a înseninat evenimentele cu buchetele sale creative. "Mi-a făcut buchetele de nuntă, acum 4 ani. A fost foarte deschis și nu m-a refuzat, deși nu aveam buget pentru ceea ce era el obișnuit să facă. Am discutat, și-a făcut timp să povestim despre ce îmi doream și a găsit o soluție ca să fie ok. Mi-a povestit, atunci, cum a început să crească flori încă de când avea 12 ani. Spunea că s-a angajat, apoi, la o seră, ca să învețe totul despre flori. Asta e pasiune pură", povestește Maria, una dintre fostele sale cliente.

2

Darius a fost așezat pe un catafalc de aproximativ 25 de metri lungime. Mii de flori albe l-au înconjurat și l-au condus până în cimitir. În capătul catafalcului, numele DADOO a fost scris din coroane de flori.

Prietenii au împărțit în mulțime sute de fire de trandafiri albi, alături de lumânări. Preoții au oficiat și ei slujba cu trandafiri albi în mâini. "Parcă ești în Rai. Nu știu cum arată Raiul, dar cred că așa trebuie să arate", a spus una dintre sibiencele care s-a oprit la slujba de înmormântare, impresionată de râul de flori albe revărsate pe bulevard.

Darius avea 26 de ani și și-a deschis un atelier de design floral în București, Maison Dadoo. Avea, însă, planuri mari: următoarea sa destinație urma să fie Parisul, cu un salon dedicat evenimentelor de înaltă ținută.

DSC 3218

DSC 3234

DSC 3236

DSC 3257

DSC 3262

DSC 3281

DSC 3285

DSC 3293

DSC 3300

DSC 3320

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4965

Comentarii

24 comentarii

B

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Raspunde

Ana

Acum 8 ani

Prea tanar sa plece din lumea aceasta. Si [entru noi a facut un buchet de mireasa din lalele, acum 5 ani de zile Ii multumim si acum. Vai de parintii lui. D-zeu sa-l faca un ingeras care sa vegheze asupra parintilor
Raspunde

Audienta

Acum 8 ani

Ce va mai plac inmormantarile!
Raspunde

...

Acum 8 ani

Florar poate, ce-i aia \"florist\"? Ma mir ca nu ati scris \"floretist\"!
Raspunde

baba pentru 3

Acum 8 ani

Sa iti fie rusine nr 3 .Macar el a fost un baiat bun si muncitor pacat , a murit asa tanar . Il admir foarte mult a muncit de mic i-a placut florile si a trait pentru pasiunea lui .Spre rusinea noastra din cei din orasul lui nu l-au cunoscut sau au fost prea putini . A fost cunoscut in alte judete ale tarii cat si peste hotare .
Raspunde

baba

Acum 8 ani

Si aici sunteti de vina si voi ziaristii care nu scriu in ziare despre tinerii intelepti care au facut sau fac ceva in viata . Voi scrieti numai prosti despre care si-a parasit iubita ,etc .
Raspunde

daniela

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca in lumina!
Raspunde

mona

Acum 8 ani

Ne vom aminti mereu buchetele tale care ne inveseleau ziua! Dumnezeu sa te odihneasca!
Raspunde

Cornel

Acum 8 ani

azi a parasit aceasta lume un mare talent...s-a dus in lumea celor drepti inainte de a implini 27 de ani. Domnul sa-i lumineze calea in acea lume!
Raspunde

Pitzy

Acum 8 ani

Toata ceremonia asta seamana cu un ospat a canibalilor. Grotesc.
Raspunde

Dora

Acum 8 ani

Daca ar durea prostia si invidia ar fi bine!? Dumnezeu sa-l odihneasca!
Raspunde

Flori

Acum 8 ani

***www.turnulsfatului.ro/
Raspunde

mona

Acum 8 ani

Nu-mi vine sa cred ca sunt oameni care batjocoresc astfel de momente. Am fost la inmormantare si vreu sa subliniez ca a fost divin.
Raspunde

baba pentru Pitzy

Acum 8 ani

Nu pot sa cred ce prosti vb in asemenea momente . Cred ca toata lumea care au copiii le-ar fi placut sa fie si ai lor talentati . Doamna Pitzy uitativa in jurul dv si vedeti copii de 22 de ani care merg numai in discoteci sau isi fac de cap in loc sa se gandeasca la munca .
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

D-zeu sa-l ierte! Pacat de tineretea si de talentul lui!
Raspunde

@.@

Acum 8 ani

Fain \'\'party\'\', au mierlit ceva zeci de mii de flori pt un nimeni...cetatean oarecare. Totusi, cine naiba era asta? Ce asa mare talent? Aranja trei buruieni intro vaza??? Daca tot sunteti atat de oameni...de ce nu la fel pt fiecare sibian decedat? Cat de sibian era de fapt asta, de cate generatii? De ce nu la fel funeralii pt oameni care au facut ceva real, tangibil pt cultura si istoria orasului? Ai frate, ce ne mai place sa fim bocitoare, sa ne aruncam in groapa, ca in lumea musulmana ! Mai bine ceva intim, daca tot e de jelit, decat tot circul asta de funeralii a la Cioaba ! Hai, inainte cu critica si injuriile, ca sunteti niste oameni decenti ce bocesc un sfant...al florilor taiate !
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

16, E o evoluție la scară socială, totuși, mai înainte defunctul pleca pe lumea cealaltă cu neveste, amante, servitori, câini, pisici, ce risipă de viață... Acum, doar cu niște amărâte de flori.
Raspunde

Camelia

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Raspunde

ELENA

Acum 8 ani

Poate pentru tine este un nimeni ,ca nu este un parlamntar sau mai stiu eu cine apare pe la televizor,dar pentru toti prietenii si oameni pentru care a a muncit ca sa le faca cateva clipe memorabile, a fost cineva iar daca nu la i cunoscut nu ai dreptul sa vorbesi urat despre el.Evenimentul pare ceva fastuos dar poate asa au vrut sa si ia ramas bun toti nimeni de la un nimeni.DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE SUFLETUL TAU DARIUS DRAGA
Raspunde

dw

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Raspunde

rip

Acum 8 ani

Dupa nuntile de cocalari au aparut si inmormantari de acelasi rang.
Raspunde

cristina

Acum 8 ani

Urate cuvinte..sa va fie rusine..nu stiu de ce va mai dati cu pararea.... D-zeu sa il ierte si sa il odihneasca...am avut privilegiul de a-l cunoaste si nu pot sa spun decat ca a fost un om exceptional si a realizat cat nu pot realiza altii ..toate pe propriile-i puteri...
Raspunde

baba

Acum 8 ani

Asa este sa fie rusine vb asa despre un tanar care a muncit mult cu pasiune castigand concursuri nationale si internationale . Mai bine sa va intrebati ceau realizat copii vostri pana la 26 ani ? Atunci puteti comenta ceva cand ai vostri sunt olimpici si au realizat o afacere de tineri .
Raspunde

Bybi

Acum 8 ani

uite-asa mor toti baietii de calitate... ucisi de proaste vitezomane
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus