Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Accident grav in Talmaciu! O mama si un copil loviti pe trecerea de pietoni

Accident grav in Talmaciu! O mama si un copil loviti pe trecerea de pietoni

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în Tălmaciu. O mamă și un copil au fost loviți în plin, pe trecerea de pietoni, de către o autoutilitară.

Din primele informații se pare că este vorba despre un băiețel de șapte ani.

Ambele victime ale accidentului se află acum în stare gravă și au fost transportate de urgență la Spital.

În acest moment traficul se desfășoară alternativ pe raza localității Tălmaciu, pe un singur sens de mers.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1599

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

34 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

Ia zi-ne Joseph...ce facem? Mergem in continuare pe ideea asta, ca nu ai ce face, soferi prosti si inconstieni?? Sau ca si in cazul intersectiei Kiev-Paris, ne schimbam atitudinea si incercam sa facem ceva, din calitatea de Cetateni cu Drepturi. Nu stiu unde e aceasta trecere de pietoni, probabil cea din fata Pietei Talmaciu, insa indiferent de situatie, marcaj proaspat pe jos, bile in fata trecerii, lumina intermitenta. toate astea ajuta. Macar atat sa cerem, daca la soferii inconstieni nu prea ai ce sa le faci, mai ales ca, cateodata e prea tarziu... si se lasa cu accidente grave pt oameni.
Raspunde

culoar

Acum 8 ani

Sti ce trebuie sa facem, iti spun eu. Trasi la raspundere toti ministrii transporturilor si intrebati de ce nu s-a facut pina acum culoarul european finantat din bani europeni. Acest tronson trebuia sa fie gata pina acum, striga Europa de ani de zile la noi sa facem culoarul, dar noi nu si nu. [ mai putin Anca Boagiu care inceput acest culoar]. Daca era construit nu mai era atita circulatie in Talmaciu
Raspunde

Sibian

Acum 8 ani

Asa este, avem nevoie de mai multa atitudine, ca natie in general. Insa aici cu Talmaciu si frecventele accidente grave (de obicei f grave), sa incercam sa facem presiune aici local, aia cu lipsa autostrazilor, coruptia, etc, sunt pb mai grave si care inca mai dureaza pana se vor rezolva. Dar imbunatatiri locale, de bun simt si necostisitoare, trebuie obligatoriu facute rapid si fara intrebari, discutii si povesti inutile. Speram ca dl.primar sa actioneze la situatiile astea, iar daca nu, cetatenii din Talmaciu sa ii sara in cap efectiv. Aveti drepturi oameni buni! Iar un primar, consilier, etc, e pus acolo de voi, ca sa va reprezinte!
Raspunde

centura

Acum 8 ani

Acolo la Talmaciu e o zona care are curbe foarte periculoase, ar trebui o centura care necesita poduri foarte mari, cred eu. Din pacate asa este, sau intimplat foarte multe accidente in zona, ar trebui interpelat ministrul transporturilor de catre parlamentarii sibieni si expusa problema. Da pe parlamentarii nostri ii intereseaza\" oina\" Nu cred ca pe plan local s-ar putea rezolva, tot numai cu fonduri europene.
Raspunde

elena

Acum 8 ani

am fost la fata locului...nici acum nu mi iese din minte imaginea cu baietelul trantit jos....la mama sa nu am avut curaj sa ma uit...a fost tarate de masin cativa metri...doamne fereste...soferii de masini mari sunt dezatru...circula cu viteza..acolo este si in panta iar cei care vin cu viteza nu mai pot ori la trecerea de pietoni
Raspunde

alex

Acum 8 ani

tronsonul de sosea dela talmaciu sa facut cu pamant de la un vechi cimitir dezafectat de pe deal mortii nau fost luati de acolo ci dusi o data cu pamantul la taluzarea soselei de aceea se intampla multe accidente acolo
Raspunde

@alex

Acum 8 ani

exact de aia se intampla accidente :)), nu din cauza vitezei si a neatentiei...vai de capu` nostru
Raspunde

Radu

Acum 8 ani

@alex :)))))) epic dude, epic.
Raspunde

un sofer

Acum 8 ani

in Romania inca se plateste la km, ne miram de ce sant accidente
Raspunde

@5

Acum 8 ani

..dezastru esti tu poate,eu unu nu ma simt.E vinovat,sa plateasca dar pana se ne faci pe toti soferii dezastru mai este cale lunga.Si nu uita ca cea ce pui pe masa si bagi in stomac e adus in 90% cu soferii \'dezastru\",cucoano!
Raspunde

@alex

Acum 8 ani

Morții apasă accelerația. Bah, da cretin mai ești!!! Spurite malefice și voci, doar tu ai în capul ăla pătrat.
Raspunde

x

Acum 8 ani

bagati bine la cap: cu toate ca se numeste trecere de pietoni, acel loc e de fapt un loc pe care masinile accelereaza, ca in mario kart unde ai cate o sageata pe asfalt care te ajuta sa accelerezi.
Raspunde

ELENA

Acum 8 ani

Cucoana sa o faci pe mata @5 DEZASTRULE ce esti...sunteti niste ticniti...daca stati la inaltime in masina va doare in fund cretinule...eu am avut multe impedimente in trafic cu dezastruosi ca tine...macar taci naibi daca nu te simti...auzi la el bag in stomac ce cara el..pai nesimtitule
Raspunde

@13

Acum 8 ani

...,japita ce esti.Nu te lua de mama paraglatina ce esti,bagi in stomac ce transporta cei de pe camioane.Si ai avut impedimente ca nu stii sa conduci...sa inventat trenul,autocarul daca nu esti in stare sa conduci.Am vazut destui in trafic ca tine..incet,fara privire periferica ,doar in fata ca,calul,concetrat pana in maduva.
Raspunde

Ion Gageanu

Acum 8 ani

Toti soferii care lovesc pietoni pe trecerea de pietoni , dupa opinia mea ar trebui impuscati pe loc.Acestia nu sunt oameni , sunt mai rau ca animalele.
Raspunde

BBG

Acum 8 ani

Un pasaj subteran ar rezolva problema...
Raspunde

soferasu\'

Acum 8 ani

Ion gageanu nu vorbi in necunostiinta de cauza cum toti soferii ar trebui impuscati care lovesc pietonii pe trecere asigurativa si voi nu va aruncati asa, lasa k ala opreste, k totusi e camion nu e autoturism sa o opresti in 2 metri nu zik k poate nu a fost atent dar va rsp pt treaba asta nu veni tu ku pareri k ar trebuii impuscati asigurativati si voi daka tineti la viata voastra k ala face parnaie si tu esti 5 metri sub pamant asa k nu mai tot vb aiurea!
Raspunde

elena

Acum 8 ani

imi pare rau sa ti spun dar esti mai PROST DECAT PREVEDE LEGEA...SE VEDE CA ESTI SOFER @13
Raspunde

talmaciu

Acum 8 ani

este limita de viteza in acea zona la 30 km... din pacate s au intamplat multe accidente si daca e sa urmaresti doar o jumatate de ora masinile constati ca nu se reduce deloc viteza, mai ales ca sunt 2 treceri de pietoni la 50 m distanta intre ele, care de altfel sunt semnalizate cu cate 2 indicatoare fiecare luminate.. despre ce vorbim... preventiv trebuie sa reduci viteza in apropierea trecerilor de pietoni
Raspunde

Sibian

Acum 8 ani

Pacat ca stirea este despre o problema serioasa, un copil si o femeie in stare grava, desi ei traversau ca orice om normal, puteam fi noi in locul lor, iar voi va certati aiurea. Mai bine talmacenii ar trata problema aia mai atent si ar merge peste autoritatile de acolo, primarie mai exact. Cineva zicea de un pasaj subteran pt pietoni, ar fi o solutie ff buna. S-ar desfinta trecerea. Costa cat costa, ok, da o viata cat costa?
Raspunde

@elena

Acum 8 ani

...sigur iti pare rau,lacrimi de crocodil.Da,sunt sofer de meserie si am vazut multe la viata mea unde au fost de vina soferii dar si pietonii.Nici nu stiu daca ai permis sau nu dar imi este egal...te sfatuiesc sa folosesti mijloacele de transport in comun si lasa pe altii sa conduca.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, șofer din neamul lui manivelă, tu ai o problemă de conștiință, se pare că, în sensul că-ți lipsește o mare parte din ea, că dacă ai avea minimum necesar ți-ai da seama că niciodată nu sunt de vină pietonii, pentru că viața trebuie ocrotită de către bizonii cu cefele groase de la volan, mai ales când pietonii se află pe trecerile de pietoni. Din această cauza, și nu numai, legiuitorul a plasat în codul rutier expresia conducere preventivă. Un șofer adevărat, când vede o trecere de pietoni încetinește instinctiv, unui bizon, puțin îi pasă și se mai și ceartă cu pietonii pe bloguri.
Raspunde

doryn

Acum 8 ani

In zona respectiva in care a fost acel accident limita de viteze este de 30 de Km la ora
Raspunde

Sibian

Acum 8 ani

30 limita, semn pus. Asa, si ?? Du-te la femeia aia si spune-i asta, ca ea era ok ca era pe trecere, ca era si limita, ca era si semn de trecere. Da cu toate astea, ea va ramane cu legea-n mana. Mai lasati treaba asta deoparte si ganditi-va cum sa faceti ca acolo sa se rezolve situatia, sa nu mai fie accidente. Ce facem, ne multumim cu ideea ca asta e, e trecere marcata cu semn, si limita?? dar oameni mor in continutare pe trecere? e ok asa? Soferi incontienti care nu sunt atenti si dau peste oameni pe trecere au existat si o sa existe, faceti un pasaj subteran acolo, montati apoi balustrade pe marginea trotuarului (ca sa descurajati pietonii tentati sa treaca pe deasupra) si problema e rezolvata, nu mai mor oameni. Daca se intampla 1 accident acolo, ziceai ca asta e, un sofer neatent, dar cand acolo accidentele sunt extrem de dese, ce dracu mai astepta primaru??????? In nici un caz nu va ganditi ca se face autostrada si apoi acolo nu mai e trafic si nu vor mai fi accidente. Va fi o trecere la fel de periculoasa si indiferent de autostrada sau centura a Talmaciului, acolo vor fi tragetii. Stai in continuare cu mana-n san ca stati bine talmaceni.
Raspunde

@joseph

Acum 8 ani

...te bagi si tu in seama ca musca.Mereu esti pus pe scandal.Spune-mi cum reactionzei cand iti sare in fata pe zebra chiar daca te afli la 10 metrii de ea,si nu ma refer la cazul din Talmaciu.poti sa ai si 30km/h si tot nu se opreste pana in zebra camionul si trebuie sa tragi dreapta de volan sa eviti impactul
Raspunde

un alt sibian

Acum 8 ani

La trecerea cu probleme se va face ceva doar cand Primarul sau cineva din neamu\' lui va fi victima intr-unul din accidente, pan-atunci n-o sa vedeti. A pus buline pe drumul ce duce la Sadu dar la trecerea din curba aceea care e foarte circulata \"nexam\", de ce?
Raspunde

Gigi

Acum 8 ani

pt turnul sfatului sa nu mai puna poza cu SMURD ul ca nu SMURD ul o fost prezent la accident ...au fost doua ambulante de la serviciul de ambulanta ...nu le mai faceti atata imegine ..ca numa imaginea i de SMUrd
Raspunde

@ joseph

Acum 8 ani

Uuuu, nu ai putea tu Joseph sa treci pe acolo si noi soferii sa franam de la 30 la ora in timp ce tu te \"arunci\" neasteptat pe trecere? Atunci ai vedea ca bariera de forta pe care pietonii boi si vaci si-o imagineaza nu exista si nenea soferul o sa te calce de fiecare data...
Raspunde

@28

Acum 8 ani

Iar tu ca șofer care cunoști foarte bine zona, ai putea să conduci preventiv și să reduci nivelul de agresivitate spre zero, astfel încât să eviți toate accidentele posibile? Nu ar strica nici o revizuire a limbajului. Este foarte deranjant și nu reprezintă decât o mostră tipică de nesimțire și agresivitate a șoferilor >3,5 tone și a cocalarilor posesori de BMW. Ai grijă, că nu te-ai născut în camion/mașină! Mâine poți să fi tu pieton și ceilalți să nu poată sau să nu vrea să frâneze când te arunci pe trecerea de pietoni. Ai grijă de tine !!!
Raspunde

nu suntem civilizati

Acum 8 ani

Soferii nu opresc la trecerile de pietoni din satele aflate pe DNuri. Asta am observat de ani buni incoace. Problema de la Talmaciu se regaseste in toate satele, iar pietonii sunt nevoiti sa astepte o vesnicie sau sa \"forteze\" o trecere. Eu acolo as pune echipaje de politie si nu in afara satelor in porumb cu radarul. As lua zeci de carnete intr-o singura zi pentru ca soferii sunt multi inconstienti.
Raspunde

alt destept

Acum 8 ani

Am vazut cum conduc cei cu masini mari,nu au nici o treaba,ei sunt cei mai tari,ei si taximetristii,merita sa li se ia permisele la astia,anulate
Raspunde

danr

Acum 8 ani

Eu cred ,circuland print zona,ca ar fi util si pentru pietoni si pentru soferi construirea unui pasaj suprateran sau subteran .ar ajuta foarte mult LA salvarea de vieti omenesti si in acelasi timp la fluidizarea traficului rutier.
Raspunde

maria

Acum 8 ani

Casa unici PE trecerea de pietoni un mai suntem in siguranta atunci unde vom mai putea circula? Voi soferi (ma refer la CEI care un stiu sa respecte regulamenrul rurier) ar tre bui sa riti mai atenti cum conducenti.Neatentia vostra poste nenoroci multe persoane si famili.
Raspunde

talmaciu

Acum 8 ani

Degeaba te asiguri cand treci.ca unu te lasa sa treci si altu numa ca nu se urca pe tine.doamne fereste de noi.tot mai multe accidente k soferii nu we asigura LA treceri.sa fie mai atenti LA treceri k suntem oamenii nu animals.so alea merita sa traiasca,apoi noi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus