Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sute de distribuiri pentru femeia lovita pe trecere. Are nevoie de sange

Sute de distribuiri pentru femeia lovita pe trecere. Are nevoie de sange

Femeia de 36 de ani din Tălmaciu, rănită grav, luni, pe trecerea de pietoni, are nevoie de sânge. Femeia a pierdut mult lichid vital și se află internată pe secția Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean. Simona Furdui are și o problemă medicală care face orice intervenție chirurgicală mult mai complicată: femeia are dificultăți cu coagularea sângelui și are nevoie constant de transfuzii.

Cunoscuții au postat un anunț pe rețelele de socializare, alături de fotografia mamei și a copilului răniți în accident. "În urma accidentului din data de 13.07.2015,din Talmaciu,Furdui Simona are nevoie de sânge.Fac apel către toți oamenii care vor să doneze,să meargă cât mai urgent la Centrul de transfuzii al Spitalului Județean Sibiu.Domnul să vă dea gânduri bune!", au notat cunoscuții.

Peste 700 de oameni au distribuit, astăzi, postarea acestora, care nu menționează, însă, grupa de sânge de care femeia are nevoie.

 

În urma accidentului din data de 13.07.2015,din Talmaciu,Furdui Simona are nevoie de sânge.Fac apel către toți oamenii...

Posted by Tutulescu Raluca-ioana on Tuesday, July 14, 2015

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1927

Comentarii

6 comentarii

Niko

Acum 8 ani

”Peste 700 de oameni au distribuit, astăzi, postarea acestora, care nu menționează, însă, grupa de sânge de care femeia are nevoie.” ...nici voi nu menționați grupa de sânge de care e nevoie.....
Raspunde

@Niko

Acum 8 ani

Nu trebuie să donezi sânge cu o anumită grupă. Donezi și atât. Sângele tău nu va ajunge la acea femeie, el este procesat, verificat, sunt făcute mai multe analize și va ajunge să fie utilizat după o anumită perioadă de timp.
Raspunde

paula

Acum 8 ani

Eu am donat deja din păcate. Nu o pot ajuta :( in privinta grupei de sânge nu contează, orice donator e bine venit deoarece o data de un om donează in numele ei, ea primeste sângele cu grupa de care are nevoie gratuit. Nu e nevoie sa plătească transfuzia asa ca va rog sa donati cat mai multi posibil.
Raspunde

paula

Acum 8 ani

Cine donează pentru prima data, trebuie sa duca o adeverinta de la medicu de familie in care sa se precizeze ca e apt de donare. Înainte de a dona beti apa si mancati cat mai bine. Se poate bea si cafea pentru cei ce au tensiunea mica :)
Raspunde

dorel

Acum 8 ani

din pacate am inteles ca a decedat intre timp :(
Raspunde

paula

Acum 8 ani

Asa am auzit si eu...ramane sa ne rugam pentru acel copilas :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus