Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Eliminare dramatica pentru Vointa, in Cupa Romaniei: a condus cu 2-0, iar in minutul 93 a ratat penalty-ul calificarii

Eliminare dramatica pentru Vointa, in Cupa Romaniei: a condus cu 2-0, iar in minutul 93 a ratat penalty-ul calificarii

LSS Voinţa Sibiu a fost eliminată dramatic, la loviturile de departajare, de formaţia de Liga a III-a Înfrăţirea Agromec Hărman (Braşov) - în faza I a Cupei României. În timpul regulamentar, scorul a fost 3-3 (2-2 la pauză), astfel că s-a intrat în prelungiri.

După cele două reprize adiţionale, cele două formaţii au terminat tot la egalitate, scor 4-4, astfel că deznodământul partidei a fost decis la loteria loviturilor de departajare, unde braşovenii s-au impus cu 4-2.

LSS Voinţa Sibiu a condus jocul în permanenţă: 2-0, 3-2 şi 4-3. Iar în minutul 93, sibienii au avut calificarea în mână. La scorul de 3-3, în ultimele momentele ale timpului regulamentar, aceştia au primit o lovitură de la 11 metri pe care au ratat-o.

Partida s-a disputat la ora 17:30, la Răşinari, pentru că pe stadionul “Voinţa” se schimbă gazonul în această perioadă.  

 

Foto: peluzasud.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 520

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

45 comentarii

sibian

Acum 8 ani

No asta da tragedie Vointaexit chiar pe Maracana din Rasinari, cred ca le-a jucat pasunea feste :))
Raspunde

@1

Acum 8 ani

:))))))))))))))))A good one ....bravos!!!!
Raspunde

SIBIAN

Acum 8 ani

@ 1 2.... oamenii aia fac ceva pt judetul asta....voua ce va da dreptul sa radeti pe seama lor..?!....\"bravos\"...
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Cata ruatatate ma jur, chiar nu va inteleg, ce nu va convine? Echipa a jucat super bine, ne-am ridicat la nivelul de liga 3!
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Si cam ce face Vointa asta pentru judet in afara de faptul ca strica bunatate de otava la Rasinari? Ai vreo lista de realizari? daca e prea lunga sa o postezi pune si tu un link. Una e un comentariu ironic alta e sa razi de cineva, ca sa intelegi de comentariu tau chiar am ras de patania Vointei eram ironic.
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

@5, dar tu ce-ai realizat pentru judet? In loc sa fi multumit ca incercam sa reinviem fotbalul in Sibiu, tu vi cu ironii!
Raspunde

@6. Ombladon

Acum 8 ani

Pai eu am protejat mediu si nu am calcat iarba in picioare se pune?
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Revigorați cultura și economia. De fotbal chiar ne putem lipsi.
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Cultura eu sincer o revigorez, economia tine de alte terte parti, fotbalul eu pot sa-l ajut si tu, asta daca vrei al tau copil sa nu fie obez! :) Comemtariile astea n-au locul aici, dar in fine!
Raspunde

chibit batrin

Acum 8 ani

ba votati cu capu ,pina in 2012 cind era botesch presedinte aveam echipa in liga 1 ,acum nu vor astia de ia-ti votat nici s-a spriine o echipa in liga 3 ce s-a mai vorbim de ceva mai sus ,felicitari celor care nu vrea ca sportu sibian s-a moara definitiv ,ba oblon ,intiatori atia vor s-a traga un semnal de alarma la voi astia care nu place sprtu ,sibiu merita mai mult decit o echipa in liga 4 ,demarate lucrtarile la stadionui municipal ca la sibiu nu trebuie bani precum ,olguta de dabuleni [dolj ]pentru unu nou vero 100 de miloane de euro ,ne multumim si cu o tribuna in oglida cu aia oficiala si peluzele acoperite si fcute sub ele locuri de parcare ,s-a vezi ce stadion de 5 stele o s-a avem ,noi nu avem priza la guverne la sifonatr bani publici pentru stadioane noi ,sibiu este bun la dat nu si la luat ,dam pe locu 2-3 si primim pe locu 39 -41 ,s-a ajutam pe aia saraci ca noi avem podu plin ,felicitari initiatorilor echipei ,vointa si rusine ce\\lor cu potential financiar si nu da nimic pentru sport ,si estecunbu nu-i dau numele care a fost si mare folbalist ,acum a dato pe tenis
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Vreti sa sustineti echipa LSS Vointa Sibiu, exista un card care se cumpara cu 25 lei, daca am cumpara 1000 de suporterii, sustinatori ai sportului, am avea de la anul echipa in liga 3
Raspunde

@ 5

Acum 8 ani

o fi cum spui tu maestre...dar dreptul de a fi ironic la adresa unor oameni care fac ceea ce le place de unde il ai?....mai bine ai tacea!
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

N-am înțeles de ce eu nu am loc pe aici?!?! E cumva moșia mămicii și a tăticului tău??? Copii mei dac sporturi elegante, nu îi duc la stadioane unde să învețe să înjure și să mănânce semințe. Sau deții tu cumva adevărul absolut și ai fi descoperit o legătură specială între fotbal, ca panaceu universal (ha ha ha) și bolile de nutriție. Ete na!!! Nu știam unde stă terapia: În rahatul ăla de fotbal. Ce modele oferă??? Popescu, Becali, Pădureanu, Pinalti, Copos???? Despre ăștia să le explic copiilor? Sau despre cum se droghează sau dopează Mutu???? Ha??? Asta este fotbalul istețule! Nu lupta împotriva obezității! Mă bucur că autoritățile locale nu au mai investit în acest pseudosport. Susțin că ne putem lipsi de fotbal. La fel și de părerile tale, total ne profesioniste, neavenite și ne-cerute de nimeni!!! Ciocu mic și când știi câte ceva despre SPORT, îți dau voie să ... taci !
Raspunde

fara fotbal

Acum 8 ani

Bai daca vreti fotbal mergeti prin oltenia sau moldova. aia de nu au apa calda si isi rod de sub unghii dar au stadioane. Bine ai spus @13 si toti cei ce ironizati aceasta asa zisa echipa pe aici. ombladon ala va juca si el in weekend pe la vointa. ei chiar cred ca ii baga cineva in seama. mergeti la munca bai copii si lasati prostiile. ce daca nu joc fotbal ajung obez??? cretinitate mai mare nu ai auzit. uita-te cum arata toti fostii fobalisti. obezi, si buhaiti de la comele alcoolice zilnice. numai un cretinoid isi poate da copilul la fotbal. ajungi obez cand manci ca porcul, mergi la gratare faci mizerie in padure si rozi seminte pe stadioane sa iti versi frustrarile de acasa. daca se face un sondaj cine merge la fotbal peste 90% nu au liceul sau au asa zisul liceu grup scolar pentru handicapati mintali. asta e fotbalul. ......hai la vale cu voi ca sa putem trage apa
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Ba, habar n-aveti ce insemana sa fi sportiv, burtosiilor, nu joc la Vointa dementiilor, sunt luptator de MMA, sunteti niste dobitocii cu acte in regula! Jur ca imi este scarba de voi si ca sunt contemporan cu javre ca voi!
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Băi fotbalist analfabet (scuze pentru pleonasm). Băi \"luptător\" de nu\'ș ce manele! Băi mușchiulos fără creier (alt pleonasm)! Cu ce drept mă faci tu pe mine javră??? Poate mămica ta a generat animale la fătare. Nu pot să-ți răspund elevat, la un asemenea vocabular demn de un adevărat fotbalist educat (nonsens, scuze din nou). Bănuiesc că școala a fost facultativă, exact ca la majoritatea fotbaliștilor. Ceilalți practicanți de sporturi adevărate nu neglijează pregătirea școlară. De ce nu ai combătut argumentele??? De ce înjuri?? Te deranjează evidențele??? Scuză-lmi limbajul elevat, poate nu prea înțelegi...este mult peste înjurăturile din teren. De ce a trebuit să ne explici câ ești nu știu ce luptător de nu știu ce sport obscur? Un fel de manele a adevăratelor lupte. Amenințări??? Nu mai pot eu de tine și de fotbalul tău. Dacă a fi sportiv înseamnă să se comporte cineva ca tine, atunci maii bine burtos!!!! Mă bucur că nu au ajuns copiii mei coechipieri cu maneliști ca tine. Oricum nu i-aș fi lăsat să practice asemenea sporturi.
Raspunde

MMA&Ombladon

Acum 8 ani

MMA este o formă extremă de luptă competitivă, \"un sport\" de o violență atroce, care excede cu mult spiritul artelor marțiale și al boxului. De fapt este practicat de către indivizi care nu înțeleg nici unul dintre cele două sporturi. S-au luat tehnicile de full contact din artele marțiale, la care s-a adăugat violența din box. Dacă adaugi în ecuație o brută fără creier care se bazează pe forță, atunci iasă un \"sport nou\". O mare parte din antrenamentul MMA este dedicată construirii masei musculare și a forței. Așa că, despre ce vorbim aici? Inteligență, limbaj, școală pentru un \"luptător MMA\"???. Niște brute care lovesc fără să gândească. Dacă mai combinăm și un fotbalist cu un \"luptător MMA\" - adică bătăuș ordinar, vă dați seama ce aberație genetică iasă !!!
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Esti un geniu, sa-i facem statuie in fata la gradina Zoologica, mare om, mare caracter! :) Rugamintea mea este sa mai pui mana sa te documentezi cand vorbesti de MMA.
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Să știi că nu obișnuiesc să vorbesc nedocumentat ! Pune mâna tu și mai învață altceva. Nu mai obliga pe nimeni să facă \"sporturi\" din astea.....fotbal și MMA-nu sunt sporturi. Poate pentru brute inculte. Să dai cu pumnu\' și cu picioru\' după ce iei kile de steroizi... sau să fugi după o minge și să te chinui la 30 de ani să-ți iei BAC-ul, ca marele Rădoi....lasă-mă. Spre deosebire de tine, sunt un mare om cu mare caracter și n-am nevoie de statuile tale. F-i tu una lui drogatu\' de Mutu și poate la brutele anonime din MMA.
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Sper sa nu faceti infart! Nu ambalati asa! :)
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Nu fac \"infart\". Încă o dovadă de pregătire multilaterală. Foarte potrivită pentru dat cu pumnu\' și alergat după minge pe tarla ! Bravo! Ține-o tot așa. Nu mai ai alte șanse!
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Mare dobitoc esti prietene, n-ai inteles ca nu joc fotbal, lasa comentariile pe aici, apuca-te de gatit sau alte sporturii de genul! Eu iti vorbesc frumos, nu ma afecteaza deloc ca esti ciumpalac!
Raspunde

@22

Acum 8 ani

Bravo ,Ombladon ...ce-mi place ca i-ai dat blasen(mooie) idiotului de la 21...la mai mare ,amice!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar trebuie sa intelegem o data pentru totdeauna, daca tratam cu ura, dispret ce fac unii oameni si ii jignim, n-o sa avem sport in sibiu niciodata si aici ma refer la toate sporturiile, ne plangem la colturii ca nu avem stadion, nu avem fotbal, pai daca asa reactionam, dam cu noroi in oameni care fac ceva idn banii lor proprii!
Raspunde

@23

Acum 8 ani

Ești un mare dobitoc. Ești și tu din ăia cu MMA?? IQ redus ai. N-ai înțeles, nu te mai băga ca musca-n balegă!!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Băi, 23, de obicei nu te bag în seamă, dar acum e musai să-ți zic ceva. O laudă de-a ta e mai rea ca zece înjurături de-ale lui ăstuia, de la 25, pentru că e atât de unsuroasă și de puturoasă că nu mai știi cu ce soluții să te speli să nu mai mirosi a prostie.
Raspunde

@24

Acum 8 ani

Tratez cu dispreț pe cei care habar n-au despre ce vorbesc, dar îmi dau mie lecții și mă învață pe mine cum să-mi cresc copii. Eu nu m)am plâns că n-avem fotbal. Eu mă bucur că duminica mă pot plimba prin parc liniștit cu copii, fără să aud înjurături birjărești, fără să văd mizeria lăsată în urmă de o serie de cretini care se dau suporteri, fără să văd polițiștii cum arestează așa zișii suporteri, fără să văd tone de semințe și mașini sparte și zgâriate de animalele turbate care cică iubesc sportul (dacă fotbalul actual se poate numi sport). Eu mă bucur că n-am de-a face cu tot felul de analfabeți care fac \"infart\", sau iubesc \"sporturiile\" , sau care habar n-au la ce folosesc diacriticile. Da, poate pentru ăștia stadioanele sunt bune. Pentru alții ca mine, în nici un caz, fotbalul, mai ales susținut din fondurile publice, nu prezintă nici un interes. Din motivele de mai sus, în Sibiu, nu susțin ideea de fotbal. O ducem foarte bun fără. Există sport de masă de la șah la arte marțiale (adevărate, nu clone gen MMA). E clar, Ombladoane???? Ai priceput odată că duci o luptă fără miză??? Niciun om cu scaun la cap nu vrea să-și compromită liniștea duminicilor pentru ca o șleahtă de bețivi să aibă unde se manifesta în zona stadionului, sau pe drumul de la gară la stadion. E clar Ombladoane??? Fă un stadion la marginea orașului unde nu va deranja familiile care vor să se plimbe liniștite prin parc! Nu am dat cu noroi în nimeni. Am pus doar la punct pe cineva care încerca să mă convingă cu forța, să-i susțin părerea. Din fericire, suntem mai mulți care gândim la fel și nu-i vom lăsa pe unii ca Werner să mai înființeze vreo cacialma de echipă de fotbal în Sibiu și să abuzeze de infrastructura și de liniștea orașului. Ai înțeles Ombladoane???
Raspunde

@joseph

Acum 8 ani

Nu mai fă comparații deplasate că deranjează.
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Eu iti inteleg frustariile si nu te contrazic, dar noi ca si galerie la sibiu nu injuram pe stadion, noi cantam pentru echipa noastra chiar daca suntem condusi cu 7-0, nu vrem sa deranjam pe nimeni. Asa cum tu iubesti cultura si civilizatia, la fel o iubim si noi stai linistit, pe langa asta iubim si fotbalul si incercam sa-l facem cat mai frumos, fara violente, limbaj trivial Noi asta inceram sa facem prin echiipa asta, eu nu ma iau de nimeni, dar sunt scarbit de ura asta si rautatea pe care o simtim din partea sibieniilor!
Raspunde

Ombladon @Joseph

Acum 8 ani

Tu n-ai de comentat altceva prietene? Nici macar nu ma chinui sa te jignesc, a facut-o deja natura!
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Dacă un om oarecare îți spune ce îi place și ce nu îi place și în plus, mai și argumentează, înseamnă că este frustrat și că urăște nuș ce echipă obscură de miuță între blocuri. Asta ai înțeles, înseamnă că ai livrat argumentul suprem: fotbalul este pentru indivizi extrem de înguști la minte care nu vor să devină obezi. La asta si redus tot și nu ai făcut decât să demonstrezi o evidență. Cât despre cântat frumos...las-o jos că măcăne: din asta se transformă în bâte, topoare, petarde, geamuri sparte, mașini incendiate, trenuri devastate etc. Nu te urăște nimeni. Nici pe tine, nici echipa ta minunată care b-are nici o performanță și n-a audit nimeni de ea. Tu ai demonstrat cât de mult iubești liniștea și pacea și îți respecți adversarii: ai sărit primul la gâtul celui care a îndrăznit să nu fie de acord cu tine. E clar ce fair-play original propivăduiești. De la asta până la un picior în gură în pur și curat stil MMA, mai este un pas. Dacă ai fi practicant de arte marțiale reale, atunci ai avea o doză crescută de respect și ai încerca în primul rând să-ți cunoști și apoi să-ți respecți adversarul. Dar la street fight&free style fight, nu se învață astea. Pe mine m-ai convins și mai mult: nu sunt de acord cu finanțarea publică a nici unei adunături de indivizi care fug după vreo minge. Mai ales dacă au susținători ca tine. Aaaa, în cazul în care sunt finanțate: o eechipă de judo, una de handbal, una de baschet, una de șah și cel puțin una de karate pentru fiecare stil practicat în oraș, atunci ar avea loc și o echipă de fotbal. Se pot adăuga toate sporturile care fac performanță. Până atunci, caută sponsori privați, plătește antrenamentele copiilor și juniorilor și ciocu\' mic. Așa fac toți care vor performanță. Investesc. Iar, să cânți și să aduci osanale unei echipe incapabile de performanță, scuză-mă dar este o dovadă de retard sau un marș mortuar. Cum vrei tu! Mai ai nevoie de explicații, sau ultimele antrenamente de MMA ți-au zdruncinat prea tare tărtăcuța???
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Stai linistit ca nu practic in exteriorul salii ce stiu si crede-ma ca am facut si judo, box, sustin cultura, chiar si particip la actiuni de cultura pentru sibiu, am reprezentat romania la un festival de istorie din Germnaia, din 2003 fac asta, arta medievala, deci nu cred ca ma poti judeca, nu stiu ce geamuri sparte ai vazut tu la sibiu si batai pe centru! Daca ne-am intalni pe strada sa ne cunoastem, ti-as strange mana atat, nu te-as lovi, nu-mi sta in caracter! Dar parca prea multa rautate si jigniri pentru ce facem noi cu aceasta echipa!
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Tu ești tâmpit!!!!! Nu ți-am jignit echipa ta nemaipimenită!!! Nu te mai văita ca o mironosiță. Acum mă scoți din sărite. N-ai înțeles nimic. Nu sunt de acord cu finanțarea publică a fotbalului în detrimentul altor sporturi. Nu sunt de acord cu fotbalul ca furnizor de modele pentru tineri. Și nu sunt de acord când mi se sare la gât fără motiv. Du-te unde vrei cu adunăturile tale de jucători de miuță și lasă-ne!!! Nu avem nevoie de plângăcioși ca tine!!!!!
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Bai prietene! Ti-am vorbit frumos, ce mortii ma-ti te tot ataci? Am vorbit in general da-te-n gatu\' matii ca deja o arzi de-am pulea pe aici, ce***tot ma cometezii pe mine ma? Sa te vad pe tine cand faci ceva pentru comunitate si atunci sa vorbesti, gatu\' matii de jeg!
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Bravo, ți-ai dat în petec. Să nu mai îndrăznești să-mi spui mie că ești sportiv. Sau că ești suporter pașnic. Ești exact genotipul violent. Ești cel care ia bâta și-mi sparge mașina, că rahatul tău de echipă de cartier formată din bețivi și analfabeți ca tine, a luat bătaie de la alți bețivi burtoși, drogați, dopați și analfabeți. Ești o nulitate. La de ca adunătura aia de ratați pe care o susții. Asta e atitudine de sportiv și mare bătăuș practicant de \"sporturi\" obscure și de violență extremă gen MMA. E doar gura de tine. N-ai făcut nimic pentru nicio comunitate. Poate ai spălat vreo scară la bloc. Sau le-ai dat o bere la împiedicații ăia pe care zici că-i susții și că ar fi echipă de fotbal. Afară cu asemenea specimene din orașul ăsta. Să jucați miuța voastră nenorocită pe pășuni. La ce aveți în cap și la ce scoateți pe gura aia puturoasă, n-aveți dreptul să vă apropiați la 500 m de copii mei. Sunteți niște scursuri ale societății. Nu meritați titulatura de sportivi. Prefer să am copii obezi decât să-i las să se apropie de voi sau de progeniturile unora ca voi. Tu o arzi degeaba în general. Ai dat foarte multe detalii personale. Ai grijă că ești deja identificat. Nici brutele tale de la cămăruța aia puturoasă unde cică vă antrenați în duhoarea de transpirație și picioare nespălate, nu te pot salva. Nu mai amenința, că nici nu ce știi de unde ți se va trage. Cât despre problema ta de bocitoare libidinoasă, ascultă de la mine: Echipa asta fantomă nu va mai exista și nu va juca niciodată în orașul ăsta!!! Nu ne supunem toți unei șlehte de nespălați violenți care ne impun ce să vorbim, ce sporturi să practicăm, cum să cheltuim banii publici. Înjură în continuare, până mai poți să scrii... Să nu cumva să-ți rănești degețelele când îți scoți cioburile de la dinți din sinusuri. Te rog, ai grijă, se întâmplă tot felul de lucruri neplăcute...
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Pai baaa jegule, eu iti vorbesc frumos, ma tot iei peste picior, ciumpalac de apartament ce esti, comentator de internet ce esti. Mars in iad, da-te\'n gatu\' matii! Ce mortii matii tot injuri tu pe aici si zici de betivani, baaaa du-te platesteti impozitul si sa faci fantanii cu banii tai sa ai unde sa faci baie!
Raspunde

@36

Acum 8 ani

Ombladon ești un mare idiot ! Ciumpalaci sunt brutele tale nespălate de la MMA. Ciumpalaci sunt \"suporterii\" de teapa ta, susținători violenți ai unei echipe inexistente. Ciumpalaci. Asta sunteți voi. Las-o moartă că nu câștigi nimic. Te fac ca la Nufărul cu tot cu MMA-ul tău de rahet. Stai pe fundul tău și încetează cu înjurăturile! Oricum n-ai nici o șansă să-ți finanțezi adunătura aia de \"fotbaliști\". Nu ne trebuie asemenea sportivi și suporteri în Sibiu. E CLAR ????
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Prietene mergi la spalat vase, atata poti sa faci, lasa-ne pe noi in pace, comentator de internet ce esti, daca vrei sa faci pe cneva ca la \"Nufarul\", fa-o pe ma-ta!
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Ba pe mămica ta. Dar îți explic mai multe când ne întâlnim. Am planificat o \"masă rotundă\" în week-end. Nu te pregăti prea tare. Vor fi doar câțiva prieteni. Doar șahiști. Nimic pretențios... See you soon!!!!!
Raspunde

Ombladon @39

Acum 8 ani

:)))) Prietene, tu crezi ca ma speri? :)))) Abia astept sa ma vad cu tine si cu prietenii tai, numa zi-mi unde :)))), oricum ce sa mai zic \"sportivule\" :))))) sa-mi aduc si eu elevi de la sala? :)))))
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Doamne ferește !!! Ai și \"elevi\"????? Nu crezi că gradul de stimă de sine este cam prea mare pentru nivelul tău? Cine naiba își lasă copiii pe mâna unuia ca tine ????? Oameni buni, nu mai dați banii pe prostii! Chiar vreți ca odraslele voastre să fie educate de un agramat violent ca acest individ ? Nu mai încurajați asemenea atitudini și asemenea \"antrenori\" făcuți peste noapte, fără studii, fără pregătire, \"specializați\" în dat cu pumnul ! Ce-ar fi să trimitem noi niște controale pe la sala individului ăsta și să verificăm de la autorizațiile obișnuite, până la dreptul brutei de a \"antrena\" pe alții??? Ne vom ocupa și de asta, poate îi închidem definitiv gurița aia puturoasă. Să vedem atunci, tot așa de vocal va fi agramatul violent ????????
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

:))))) Doamneeee cat prost esti, oare stiai asta? =)))) Ma distrezi n-am cum sa tac sincer, esti un scelerat prietene! :))))) N-ai de privit vreo carpeta cu rapirea Serai\" sa citesti vreo carte scrisa de Paulo Coelho? Ai inavtat si tu sa scri bruta, anagramat, sti ce esti tu, un ciumpalac care atunci cand scrie un comentariu se uita in dex-ul de neologisme :)))) Si referitor la gurita, ai grija sa nu receptionezi ceva lung si tare! :)))))
Raspunde

@Ombladon

Acum 8 ani

Râzi tu, dar nu e râsul tău. Ai devenit cam isteric. Faci greșeli grave, îți tremură ceva de emoție... Stai liniștit. Pentru modul în care te-ai purtat, voi avea de grijă să regreți jignirile și înjurăturile. Nu am nevoie de dicționar când scriu. Tu ai nevoie de multe pentru a înțelege ceea ce ți se spune. E normal pentru nivelul tău de pregătire și pentru numărul de pumni luați în cap. Nu-ți vei da seama când și de unde ți se va trage. Nu îmi mai pierd timpul cu tine pe aici, am treburi mult mai importante de rezolvat. Pregătesc ceva tare și lung pentru tine. Cibinul e mic pentru a te spăla. Îți gei cere scuze public după ce termin cu tine și mă vei ruga în genunchi să te las în pace. Du-te și antrenează până mai ai unde și pe cine. Nu mai comenta că-ți agravezi situația. Nu mai am nevoie de jigniri. Oricum jignești destul limba română și inventezi cuvinte. Știu că ești handicapat mental de la lovituri, dar consultă dicționarul (dacă ai așa ceva la sala ta puturoasă hshshaha) și vezi ce scrii!!
Raspunde

Ombladon

Acum 8 ani

Cata importanta iti dai tu prietene. :)))) Abia astept sa ma faci sa-ti cer scuze public! :)))) Asa ceva :))))), dar asa ceva :)))))), baaiiii esti un ciumpalac, banuiesc ca si Pdl-ist! :)))))
Raspunde

cetățean îngrijorat...

Acum 8 ani

Mi-a plăcut chestia cu \"DEX-ul de neologisme\" și aceia cu \"anagramat\".... Amice ombladoane, renunță, că te-a făcut oricum ! Nu vezi că tipul chiar știe ce spune. Și cred că are dreptate cu controalele. Prea multe \"săli\" conduse de indivizi dubioși prin orașul ăsta. Mai multe cotloane de dat cu pumnul decât școli și grădinițe. Cred că e o problemă reală și lipsa controalelor și multe asemenea stabilimente funcționează sub diverse umbrele. De fapt cred că multe pregătesc viitorii infractori sau gărzi de corp pentru alți cocalari. Ceea ce este cam același lucru. Subscriu la ideea de control, mai ales dacă stabilimentele obscure sunt conduse de inculți bătuți (la propriu !!!) în cap ca și acest individ (cică e \"sportiv\" și \"suporter pașnic\"). Mare grijă unde ne lăsăm copiii !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus