Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Femeia accidentata la Talmaciu a murit

Femeia accidentata la Talmaciu a murit

Femeia din Tălmaciu, accidentată grav pe trecerea de pietoni, a murit azi-noapte, pe patul de spital.
 
Avea 36 de ani și a suferit răni profunde, după ce a fost lovită în plin de un camion, care, după impact, a mai târât-o pe asfalt câțiva metri. Femeia a fost internată pe secția Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean din Sibiu. „În pofida eforturilor medicilor, care au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru salvarea sa, femeia ajunsă la SCJU Sibiu în urma accidentului rutier din Tălmaciu din data de 13 iulie a decedat în cursul nopţii, în jurul orei 1,30, în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil", a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al SCJU Sibiu.
 
Șoferul din Argeș care se face vinovat de accident va fi cercetat acum pentru omor din culpă.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 934

Comentarii

32 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

Dumnezeu s-o odihneasca!
Raspunde

dw

Acum 8 ani

Bunul DUMNEZEU s-o odihneasca in pace
Raspunde

Marius

Acum 8 ani

Vai!! saracutii. Si copilul stie cineva in ce stare este? Dumnezeu s-o odihneasca!
Raspunde

x

Acum 8 ani

Cum poate fi omor din culpa faptul ca la sofer nu i-a pasat ca omoara pe cineva? A intrat cu masina in curba fara sa se asigure, asta-i nesimtire nu accident, sa fie acuzat de crima, la fel ca ala care da cu toporul in cineva.
Raspunde

Mihaita Conserva

Acum 8 ani

Cu parere de rau pentru doamna decedata, cu ce o incalzeste ca e un alt nevinovat din cimitir. Pietonii ar trebui educati sa fie extrem de precauti, pentru ca nu are valoare dreptul tau daca esti mort. Da, regulile spun ca ai dreptate, dar mort nu are valoare dreptatea aia juridica. Soferul va lua 2-3 ani cu suspendare(bine rau, corect sau prea putin sunt chestiuni care nu fac obiectul unor discutii, asa e legea - cel putin pana se schimba), ea e moarta, copilul nenorocit. Dar nu e vina ei. Intr-adevar foarte important. Intrebarea mea, putea ea sa evite nenorocirea? Eu zic ca da. Esti pieton, te uiti si dupa comete cand traversezi, nu esti visator, esti intr-o stare de atentie sporita, chiar daca e dreptul tau sa treci pe acolo, pentru ca soferul din masina care vine nu te vede, e baut, e prost, e netalentat, are masina proasta, si vei fi un alt mort nevinovat. Nimeni niciodata nu te va proteja mai mult decat o poti face tu pentru tine, nimeni. Exista reguli menite in sensul asta, dar greseala e omeneasca, se poate intampla. Repet, cu parere de rau pentru doamna decedata si familia ei.
Raspunde

@X

Acum 8 ani

ce depravat mintal poti sa fii!!!
Raspunde

M

Acum 8 ani

In locul acela este nevoie de constructia unui sens giratoriu ca in toate tarile civilizate. Nu este vina celor doi implicati. In plus Zebra este foarte aproape de intersectie!
Raspunde

Radu

Acum 8 ani

Bravo Conserva ai spus tot. Din ce se vede pe film poarta si femeia vina ei. Nu o interesa ca trece strada si putea sa astepte chiar daca ea avea tot dreptul sa treaca.
Raspunde

@

Acum 8 ani

Nu cred ca este doar vina soferului. Daca lucrurile ar fi bine facute, asemenea tragedii s-ar putea evita.. Nu este normal ca o sosea principala sa treaca prin mijlocul orasului, sa iti zguduie gemurile casei din cauza masinilor. Si sa nu mai vorbim de pericol .. Sosele de genul asta sunt la modă in Romania. Pe soseaua asta trec zilnic sute de tiruri si camioane si sunt DOAR DOUA TRECERI DE PIETONI in centrul Talmaciului. In primul rand sosele principale ar trebui sa treaca prin afara orasului si daca chiar nu este posibil asa ceva in tara noastra, macar sa se puna semafoare si treceri de pietoni, treceri peatonale subterane, semafoare cu senzor de viteza de la intrare in localitate pana la iesire, sensuri giratorii. Si sa nu mai vorbim de unde se afla trecerea de pietoni... Sunt 1000 de feluri de a evita asemenea tragedii.
Raspunde

@ Orbetii astia de o tot dau cu vina femeii...

Acum 8 ani

Ba voi va uitati la alt film, cum adica femeia nu se asigura?!? In momentul in care pune piciorul pe trecere camionul inca e pe drumul laturalnic, trebuie pietonul sa viseze si sa anticipeze manevra aluia si unghiurile moarte? Macar aveti permis astia de va tot gasiti destepti ca e vina pietonului sau aveti si voi faceti la fel ca soferul camionului, telefonul la ureche si da-i in pl pietoni ca se feresc ei...
Raspunde

@toti dobitocii au carnet

Acum 8 ani

Nuuu pe trecere trebuie sa fugi ca batranelul cu bicicleta nu cumva sa te prinda tirul.. asta e romania noastra..toti dobitocii au carnet
Raspunde

321

Acum 8 ani

doar soferul este vinovat. nu exista nicio scuza sau altceva care sa-l scoate nevinovat. care va dati cu parerea mai bine invatati codul rutier si nu interpretati vorbele altora. \"PUNCTL MORT NU EXISTA\". aceasta este doar o scuza penibila. sper ca macar 1 mil de euro sa scoata de la asigurari copilul, sa dea peste niste avocati buni reprezentantii lui, ca mama nu i-o mai aduce nimeni, dar cu banii astia sa-si croiasca o viata mai buna. mafie mai mare ca in politie nu exista!!!
Raspunde

Averescu

Acum 8 ani

Voi ăștia care îi tot dați cu vina femeii, măcar ați avut bunul-simț să vă uitați la filmare? Femeia s-a asigurat înainte să treacă, cretinul ăla era oprit în clipa aia. Ce mana dracului vroiați să mai facă, să stea până nu mai vede nici o mașină în jurul ei? Sper din tot sufletul că nu aveți carnet, iar dacă aveți, să muriți singuri! Cretini care mai au și drept de vot, rezultatele se văd!
Raspunde

Fapte

Acum 8 ani

1. Soferul e vinovat. 2. Femeia e moarta. cu sau fara voie..cu sau fara atentie.. nu mai conteaza. Se pot face lucrurile mai bine pe viitor. MACAR dupa ce se varsa sange.. RIP
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Corect, Averescule, sărăcuța a avut naivitatea să creadă că ăla îi acordă ei prioritate. Când colo, pe nemernic îl durea în bască de pietoni, el era cu ochii în stânga.
Raspunde

elefantel.

Acum 8 ani

Prosti sunteti ba astia kre aveti permisu si mai ziketi k pietonul e de vina.femeia asta khear a tranversat regulamentar doar k uni prosti kre au si ei kik permisu luat p branza nu stiu sa se asigurea kretinu draq ke ii el
Raspunde

Uite ca

Acum 8 ani

au aparut si cativa cu gandire normala, intr-o mare de handicapati mintal care iau in calcul tot felul de cauze secundare (pietonul, trecerea, unghiuri decedate, autostrazi, extraterestri), care bineinteles ca exista dar sunt fix asta: SECUNDARE. ALA NU A VRUT SA ACORDE PRIORITATE MASINII DIN STANGA, ASTFEL SA MAI ASTEPTE UN MINUT, SI A ALES SA FURE STARTUL CA CIOBANUL, OMORAND CEL PUTIN UN OM!!! Daca mai statea, pietonii deveneau problema celui cu autoturismul, care avea vizibilitate maxima. E logica elementara, bai, prostanilor! Cum naiba de nu uitati sa respirati?!
Raspunde

@

Acum 8 ani

Bine ca ai venit tu sa ne faci lumina in ograda cu logica ta elementara pentru ca mai mult...ai grije sa nu te fure pe tine extraterestii de la atata inteligenta. Cu lipsa ta de respect fata de ceilanti, imi pot da seama ce fel de persona esti... Este evident ca soferul este vinovat si nu se mai poate da timpul inapoi...dar se pot evita evenimente de genul acesta pe viitor. In loc sa stea toata lumea cu mainile in san sau sa comenteze aiurea...se pot imbunatati drumurile. In fine..cu asa oameni, asa ne merge... Condoleante familiei si o zi buna sa aveti.
Raspunde

@12

Acum 8 ani

...la camioane exista unghiul mort.Daca nu stii nu vorbi in necunostinta de cauza.D-zeu sa o ierte !
Raspunde

@18

Acum 8 ani

Uite, exact ce ziceam, obiectivitate 0, ne legam de tot felul de chestii adiacente. Merci ca te-ai dat de gol!
Raspunde

@

Acum 8 ani

Nu am cu ce sa ma dau de gol atata timp cat imi spun punctul de vedere clar, asa cum fac si ceilanti. Cei care trebuie sa faca investigatii daca exista unghi mort sau nu, cine este vinovat...sa faca investigatii pentru ca deaia sunt platiti. Daca vrei sa fi mai obiectiv sau sa vezi lucrurile cum stau, poti sa te muti o perioada acolo sa vezi ce bine si frumos e sa iti treaca sute de camioane pe zi prin fata casei, sa iti fie frica sa-ti iasa copilul pe strada la joaca...poate la mine este obiectivitate 0 dar vad ca altii in superficialitate ma depasesc pe dreapta.
Raspunde

definitie:

Acum 8 ani

Unghiul mort apare atunci cand soferului i se rupe sa se uite in partea unde apare unghiul mort pt ca el e in masina mai mare si el nu are ce pati in accident
Raspunde

chris

Acum 8 ani

teoretic clar e vina soferului.... dar e si foarte prost pusa trecerea aia la 20 cm de intersectie..
Raspunde

alt sofer

Acum 8 ani

mai chris ai carnet de sofer? de ce naiba vorbesti de ceva ce nu sti. vad ca toti va dati cu parerea degeaba. unghiul mort nu exista repet asta inca o data. se creaza doar de sofer, e ca si cand iti pui mana la ochi. daca esti sofer, mai ales profesionost trebuie sa-ti asezi masina in asa fel incat sa nu existe punct mort. e ca si cand te opresti la trecerea de pietoni la 10 cm inainte si vezi doar ultima jumatate din trecre. orirea se face cel tarziu in dreptul indicatorului si nicidecum la linia desenata, iar daca indicatorul e prea aproape si nu ai camp vizual bun atunci opresti in locul cu vizibilitate maxima, asta in cazul in care cand te apropii de trecere reduci viteza, caci daca accelerezi sa nu apara cumva cineva traiesti degeaba cu ideea ca ti de volan
Raspunde

ica

Acum 8 ani

Cunosc si pe mama care s~a sacrificat pentru copilul ~Silviu Ce mama minunata a fost eleva noastra,Simona!!! Ce sacrificii a facut pentru copilul ei,Silviu si ce sfarsit trist ,ce durere in inima mamei si a copilului ramas fara caldura si mangaierea ei!!! sper ca mama lui buna sa fie printre ingeri!!!
Raspunde

ica

Acum 8 ani

Cunosc si pe mama care s~a sacrificat pentru copilul ~Silviu Ce mama minunata a fost eleva noastra,Simona!!! Ce sacrificii a facut pentru copilul ei,Silviu si ce sfarsit trist ,ce durere in inima mamei si a copilului ramas fara caldura si mangaierea ei!!! sper ca mama lui buna sa fie printre ingeri!!!
Raspunde

un cetatean

Acum 8 ani

Dumnezeu s-o odihneasca!
Raspunde

sofer profesionist

Acum 8 ani

...pentru toti care latra legat de unghiul mort si nu au habar.Intrun camion esti mai sus decat in masina mica si fiind in stanga la un viraj dreapta,nu mai ai vizibilitate la coltul unei strazi.Cei care poseda doar B sa taca din gura.
Raspunde

@

Acum 8 ani

@28. Exact discutia asta am purtat-o azi. Calculati unghiul, soferul nu avea cum sa vada pietonii. Si fara alte comentarii, cand pleaca o masina de tonajul respectiv si umfla aer turbina se aude de departe. Vina e comuna. Dar si politia e vinovata pentru ca nu face actiuni de sanctionare a pietonilor. Asa se sta toata ziua sa suspende permise la trecerea de pietoni, fereasca dumnezeu sa dea amenda la vreun pieton ca traverseaza strada neregulamentar chiar in fata masinii de politie.
Raspunde

Douajnouaejcretin!?

Acum 8 ani

Ba tampitule tu te auzi (vezi)?!? Ai urmarit alta filmare?
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Cel mai corect punct de vedere. Faptul ca ai prioritate nu te salveaza. Mort sau schilodit nu te incalzeste cu nimic faptul ca cel vinovat plateste financiar sau penal. Nu il linsati nici pe cel cu autocamionul. Probabil, omul s-a asigurat din stanga de unde vin alte masini si, probabil, cand a intors capul in partea dreapta pietonii angajati deja in trecere erau deja in \"unghiul mort\" (@24 care exista - mai ales la masinile mari - \"desteptaciunea voastra\" la fel cum explica \"doar\" Titi Aur in cursul lui despre condusul DEFENSIV). Desi nu apare in acest video, principalul vinovat ramane, dupa parerea mea, IDIOTUL care a pus trecerea acolo. Este inevitabil ca la un moment dat ceva de acest gen sa se intample cand trecerile de pietoni nesemaforizate sunt puse exact langa intersectii.
Raspunde

Zebra mortala

Acum 8 ani

Zebra aceea nu are ce cauta acolo, decat daca acea intersectie este semaforizata. Soferul camionului in tot acest timp nu i-a observat, vizibilitate redusa si de faptul ca pietonii or folosit marginea din stanga a trecerii. Exact in acelasi mod un copil o murit in Sibiu la McDonalds in Turnisor. O traversat t in ultimul moment pe trecere exact prin fata camionului. Nici o sansa sa fie observat nu mai avea. Eu intreb de ce soferul loganului care trece ultimul, nu le-o acordat prioritate, el avand vizibilitate maxima si drumul prioritar la indemana. Conform legii soferul camionului este vinovat, dar greseala acestuia o fost alimentata de multi factori. Cat despre incadrarea lui in drumul prioritar o fost ca la carte, nici un moment nu i-o pus in pericol pe ceilalti. Primaria si Politia ar trebuii sa semaforizeze trecerea aceea pentru pietoni, buton si semafoare care sa opreasca tot traficul rutier, sau sa o mute de langa acea intersectie. Acordati prioritate pietonilor, acordati prioritate masinilor care doresc sa vireze peste sensul vostru de mers si fac coloana in spatele lor. Poate in acest mod preventiv si permisiv de a conduce, evitati sa apara greseli ale altora fatale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus