Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Iohannis se afla in vizita oficiala in Austria. Festival, muzeu si opera

Iohannis se afla in vizita oficiala in Austria. Festival, muzeu si opera

Președintele Klaus Iohannis se va afla sâmbătă și duminică la Salzburg, unde are o întâlnire de lucru cu omologul său, Heinz Fischer. Pe agenda discuțiilor fiind evoluția relațiilor bilaterale, precum și teme de actualitate de pe agenda europeană și internațională, anunță Administrația Prezidențială, citată de Agerpres.
Președintele Austriei, Heinz Fischer, se va vedea cu președintele român de la ora 9, la Hotelul Sacher din Salzburg. La ora 10.30 , are loc ceremonia cu onoruri militare la Residenzplatz , primirea la Guvernatorul  regiunii Salzburg, iar la ora 11  se desfășoară  la Felsenreitschule deschiderea oficiala a Festivalului Salzburg, la care președintele Iohannis și soția sa sunt invitați de onoare. La prânz se va face o vizită la Muzeul Mozart, iar seara, de la ora 20, cei doi președinți vor urmări spectacolul de operă ''Die Eroberung von Mexico''(Cucerirea Mexicului) de Wolfgang Rihm.
Foto: mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 930

Comentarii

35 comentarii

So geht\'was!:)))

Acum 8 ani

Se pare ca Frau Carmen a bagat la cap toata critica referitoare la rochiile ei ,mult prea tineresti raportat la varsta si pozitia ei de prima doamna a tarii ,ei bine ,tinuta din aceasta imagine mai merge ,in rest Viel Spass in Austria pe banii prostilor...cheltuiti cat mai multi!:))))))
Raspunde

Yoyo

Acum 8 ani

Doamna carmen sper sa eclipseze iar toata audienta ca de fiecare data. Va iubim doamna. Si pe dl presedinte.salvati-ne de rusi si ajutati diaspora .doamne ajuta.
Raspunde

make

Acum 8 ani

Sa te bucuri ca este invitat de toate statele dezvoltate, cum n-o fost invitat nici un presedinte roman pina acum. Si inca ceva, sa n-ai impresia ca merge doar de complezenta in statele astea ca al tau copy paste, ai rabdare ca o sa vezi efectele. Omul asta are de gindit si dezvoltat o tara. nu niste ciorditori mincinosi ce am avut pina acum.
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Va sa zica o excursie cu sightseeing si opera mascata ca vizita oficiala, buneinteles pe banii prostilor, ca la noul lui salar de 3400€/ luna nu-si permite asemenea lux. In fine, Carmensita noastra a invatat sa se imbrace ca o sotie de presedinte.
Raspunde

baba

Acum 8 ani

Nu stie sa se imbrace , nu vede cum ii arata genunchi ? ii se vad oasele este oribil .Si nu vrea sa realizeze ,numai are 18 ani sa poarte mini . De fapt ce ma mai mira cand babele voastre se imbraca ca una de 23 ? Dnu Presedinte prea multa plimbare , chiar nu va intereseaza ce se intampla in tara asta ? Si de ce nu v-a convenit sa fiti de acord cu codul fiscal ?Eu stiu . Acolo intra legea incare Austrieci numai au voie sa taie padurile nostre . Si cum finu se ocupa cu asta cum ati fi de acord ?Dar acolo este legea celor care violeaza fetele asa cum a fost cea din Vaslui .Dar nu va pasa . Este mai bine la plimbare .Rusine pentru ca ne-am pus speranta in dv .
Raspunde

@baba

Acum 8 ani

Spala-te pe cap cu pamatuful sas...si tu si toata diaspora ,ati ales un turist caruia nu-i pasa de Romania ,el aparand interesele germanofililor!
Raspunde

hant din deal

Acum 8 ani

bai se vede ca ai mina cuplata pe telecomanda si te uiti numai la ghita tv[romania tv] aia disperare mare ,si invita aceasi denigratori la ei in studio este invitat nu-mai aia care la-u votat pe ,johannis bine inteles in ghilimele [dumitras ,stan pacaliciu [leptop ,abraham [bancorex ] unu de vorbeste cui r de zici ca la fatsat masa la paris ] asta din urma numara lunile din 2in 2 s-e grabeste tare s-ase termine mandatu lui ,johannis,uita pacaliciu ca johannis a fost votat de 7 000 000 de deznadajduti ,e cascavalu mare si prea multi prieteni sunt cautati de dna ,s-a vezi durere mare cind al lor sef[ghita ] va fi cantonat la beciu domnesc ,ba rolu presedintelui este plitica externa ,si cit ati fi voi de frustrati pina acum o face de nota 10 ,repara ce ati stricat ai vostri in25 ani ,ba o s-a vedeti in 2019 veti fugi la vot si voi frustrati actuali ca nu va iesit ,victor ,viorel ponta si orcit vati da peste cap dupa mai bine de 70 ani avem o prima doamna pe masura [carmen ] chiar daca frustrarea lui argipina totoiu sialte fufe pline de ura o besteleste de dimineata pina searace s-a mai vorbim de ardei umplut [cirstoiu ] ba soldovener de ce in 25 deani nu ai venit cu o solutie de a crea stabilitate si locuri de munca s-a nu fuga toti concetatgeni tai moldoveni in europa ,esti un lacheu si un pupincurist de cea mai joasa speta meriti cind te intlnesti pe un om pe strada si te recunoaste o mare flegma in bot ,in rest suntem mindri ca sibiu a putut da un asemenea presedinte,rabdare votacilor nu ppoate repara in 5-6 luni ce-au praduit si jefuit astia de tot critica la johannis in 25 ani ,rabdare si la sibiu ia tebuit 14 ani s-a repare dezastru lasat de comunisti si cripto comunisti in 70 ani ,ba nu suntem saraci ca se duce ,johannis in vizite oficiale cu sotia ,suntem saraci ca astia de vau condus 25 ani au praduit tara la greu [paduri ,gaze ,petrol ,etc ] s-a fim mindri ca unu de-al nostru salveaza tara de ipocriti si interlopi astia erau asociati in cartelulri mafiote ,s-au nu vedeti ziua si dosaru ,felicitari .JOHANNIS pentru politica exterma ,ai facut in 6 luni ce nu au facut predecesori tai in 25 ani ,mai ales astadin urma [basescu ] afost catastrofal ] pentru tara ,nema senghen[2011 martie ]de economie ce s-a mai povestim ,VARZA A LA CLUJ
Raspunde

@7

Acum 8 ani

Natangule este clar ca tu ai fost abuzat sexual in tinerete de un moldovean din Brasov care lucra la CFR , de unde si fetisul tau cu deconcentratele. Acum am inteles insa tragedia ta! Ti -a placut mai mult decat cu mioarele! Si asta te face sa fii nedumerit!
Raspunde

baba pentru @ baba

Acum 8 ani

Eu nu l-am votat de asta sunt asa linistita . Sa se spele pe cap cei care l-au votat .
Raspunde

@2.3

Acum 8 ani

Era vorba acuma trei saptamini c-o sa se intilneasca si cu acea mare comunitate de sasi din zona, cu diaspora. Bai Yoyo tu ce crezi ca va face ptr diaspora sau cei 5 studenti din Salzburg? Sa faca ce-a promis la alegeri ptr diaspora in ceea ce priveste votul prin corespondenta, sa reduca nr politicienilor in bicameral, ca sunt mai multi la nr ca in SUA, asta a promis si a facut un rahat pina acuma afara s-o scoata pe Carmen la aer,la plimbare.
Raspunde

@ zorro

Acum 8 ani

mergi repede la un doctor...poate se mai poate face ceva!!!
Raspunde

andra

Acum 8 ani

carmen johanuis nui prima doamna a romaniei nu exista institutia PRIMEI DOAMNE legal,ca in unele tari in rest succesuri ca turisti pe banii nostrii sau.....
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Destul de bine , dna Carmen! Perseverati!
Raspunde

Cu SUZA (Prima TOAMNA) la Spatzieren...

Acum 8 ani

Klaus cel greoi de-al sau HOLTZ- KOPF, si-a atins POHTA ce-O POHTIT: sa hie KAISER la RUMANI, si SUZA lui cu jenunchi proeminenti - PRIMA TOAMNA. No, acum Kaisere, kalka-i pe kopf pe rumani, si pe gatleje...Ein WORT, ein MORT! Iar tu arata-i lu\' SUZA ce Hans \'nalt esti. In rest, vorba ta KAISERE: sa nu se mai faca justitie la TV, sa nu se mai faca chiar deloc, c-o faci tu... cum ai facit-o si aci, la Sighii, cu Carabula si cu Vonica - doi martiri ai poporului roman, pe care l-au iubitara nebuneste. Batista pe tzambal si onor lu KAISERU si lu TOAMNA cu JENUNCHI SEXI.
Raspunde

#

Acum 8 ani

Bai \"kaizere \" mergi la tine in prazburgia si scuteste-ne de teoriile tale aiuriste, bolsevicule
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Toate ca toate, dar ati vazut de pretentii are? Ce lux vrea? E mai rau ca Ceausescu! Nimeni nu si-a dat seama de adevarata fata a teutonului! Diaspora doneaza cate 2 euro sa-i putem face luxul dorit dlui presedinte!
Raspunde

@

Acum 8 ani

Mai termina bai cu teoriile tale conspirative, foarte bine ca face, suntem in 2015, nu in 1900 toamna, mai schimba-ti mentalitatea aia bolsevica retardata.
Raspunde

@17

Acum 8 ani

Retard natang puppenklaus esti tu ,fraier coclit ,mars la munca ...get a real job!!:))))))
Raspunde

IP 109.166.129.202

Acum 8 ani

Daca cineva nu este de parerea ta, il numesti bolsevic sau injuri. Ia linge-l pe d-l pumatuf in fund, insa dupa vreo diaree. Mie a-mi pari a fi un supozitor, nu un om care gindeste democratic
Raspunde

@19

Acum 8 ani

LOL:))))) dreptate ai referitor la lingaul natang agramat de la 15,17...am mai si ras !:)))))
Raspunde

@20

Acum 8 ani

Ai râs tâmp, ştim prea bine...
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

\"Die Eroberung von Mexiko\" va avea loc la Felsenreitschule. Este chestie de gust, sunt spectacole mai bune in diferite locatii in Salzburg decit \"cucerirea Mexicului\". Am vazut ca se joaca si \"Norma\". Sunt spectacole si pentru toata lumea, care se joaca pe strad. cine-si permite, sa mearga sa vada un adevarat festival. Eu am fost anul trecut si am stat 3zile-merita banii!
Raspunde

horsti klein von .....

Acum 8 ani

Din pacate ne-am procopsit cu un presedinte de carton-plastilina pe care abia acum il huiduie Diaspora cea credula acum 9 luni ! Nu vedeti fratilor ca acest sasalau sifonar made in Sibiu isi bate joc efectiv de noi toti romanii ? huoooooooo klaus -giratoriu -6 case din meditatii!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

terente

Acum 8 ani

bai abuzat sexual esti bai aurolacule nu mai trage pe nas prafuri ca ai halcinati ,fraiere coclit ,ba analfabetule ,tu nu vezi ca ce a facut ,johannis in 6 luni pe cale diolomatica nu au facut ai tai pe care i-i pupi in c,u,r ,contra cost in 25 ani ba e ceva s-a te invite personalitati precum ,merkel hpland ,obama ,cameron ,rajoi ,etc ,spre deosebire de ai tai ,in curind ai s-a vezi si rezultatele ,mai cauta si tu o femeie ,abuzatule creed catu ai fast abuzat prin canalele din capitala unde ti-ai petrcut copilaria ,recunoaste tarane ca ce scriu eu a doua zi se intimpla ,cred ca sti la ce ma refer ,ABUZATULE mars in cocina ,lacheule te prostituezi pentru o ciorba sclavule
Raspunde

@24 terente-idiotul nocturn analfabet\"

Acum 8 ani

Mars la somn cretin lingau retard! cam cu cat te mai platesc la postare sasii cretini din FDGR-UL lui chiolhannis&astrid fodor??...iti ajunge maruntisul de-un covrig si-o bere la 2.5 l...boule???...hai Gute Nacht...
Raspunde

Maria

Acum 8 ani

Este greu dupa 25 de ani, sa inghita prostimea un presedinte educat,rafinat care respecta litera constitutiei si care este bagat in seama de toata Europa. S-au obisnuit cu luderi care au baut o bere cu ei la cap de pod, cu golaneala damboviteana.
Raspunde

dans

Acum 8 ani

RUSINE iOHANNIS tu traiesti cu diaspora si de noio din tara iti bati JOC....in loc sate ocupi de cei din tara care muncesc si de cei care au muncit o viata si acum avem pensii de MIZERIE......
Raspunde

dans

Acum 8 ani

RUSINE iOHANNIS tu traiesti cu diaspora si de noio din tara iti bati JOC....in loc sate ocupi de cei din tara care muncesc si de cei care au muncit o viata si acum avem pensii de MIZERIE......
Raspunde

dans

Acum 8 ani

RUSINE iOHANNIS tu traiesti cu diaspora si de noio din tara iti bati JOC....in loc sate ocupi de cei din tara care muncesc si de cei care au muncit o viata si acum avem pensii de MIZERIE......
Raspunde

marginean

Acum 8 ani

mda, mai dureaza un pic pana si romanul pricepe cu ce se mananca democratia parlamentara ( \" sa ne dea presedintele pensii in loc sa se duca la spectacol\", \"sotia lui sa vada de victima violului in loc sa-si cumpere sandale\") si sa inteleaga ca nu i se poate da ce nu i se cuvine sau ce nu si-a castigat prim munca. Toti stim cum s-a lucrat pana in 89, toti cei care zbiara acum sa mi se dea, sa mi se faca, sunt exact aceeiasi care si-au laut pe nedrept apartamente pe care acum le vor izolate pe gratis sau le vand cu 20 de ori pretul,au iesit cu hartii cumparate la 50 de ani la pensie, eventual mai au inca o pensie de revolutioar sau invalid, ca nu strica, si-au impins copiii cu pile la burse in strainatate, fac concedii in Canare de unde vin odihniti sa improaste cu noroi pe net tot ce le iese in cale: sasul, americanii, Merkel, etc. Romanii cu adevarat saraci pe care ii compatimesc din toata inima, sunt multi si tacuti, stau in satul lor cu 100 de lei pensie, o gaina pe langa casa, muncesc pamantul pana in ultima zi, ba mai vad si de copiii \"capsunarilor\"dar nu stau toata ziua pe net sa \"analizeze\" mutra presedintelui.
Raspunde

nelu de la maiami

Acum 8 ani

bai acum sunt nerabdator s-a vad televiziunile deformatoare ,ghita tv [romania tv ] cum ne tine la curent cu vacanta lui,victor ,viotel ,ponta pe inorita plaje acaliforniei ,cred c nu se duce in misiune diplomatica ,ba bine ca nu a iesit asta presedinte ca acum eram condusi de la las vegass in tara lasa un pompier de serviciu ,ba ce patriot este si ce ne iubeste tara ,problemele medicale le rezolva la ,stambul la inalta poarta ,petrecerile dupa esec u din toamna cind boboru a spus nu la abu -dabi ,s-au fiefu preferat al interlopilor ,dubai ,ce-va suspect la baietelu asta promovat de bombonel [nastase ] va dati seama ce numiri facea asta [ponta la sri ,acuma era prietenu lui la catarama ,ghita asehoti ,vrem dupa ce se termina amenajarea vilei lac 3 s-astim cite microfoane si camere de supraveghere erau ascunse prin tencuiala vilei ,ca de acea astia din solda lui papaye [basescu ] sunt impacientati ca se lucra la vila cam de multisor ,si pentru agipina tatoi u aia de la tara tu fufa prima doamna a tari i-i place s-a se imbrace frumos ca nu se duce la sezartoare si la claca si birfa la portita casei se duce si seintilneste cu cei mai puternici oameni ai europei ,toate primele doamne au cite un hobi ,de exemplu ultima [maria basescu ] i-i placeau cai de rasa carepentru intretinere se cheltuie mult bani si nu te-amvazut preocupata de extravaganta de aristrocrata ,te tot dai cu parerea de ce rochi imbraca prima doamna ,a tari ,apucate agripina de facut muraturi si zacusca si lasa politichia pentru cine stie ,s-au ai impresia taranca ca inaite de a ajunge prima doamna a umblat dezbracata si cu scarpeti in picioare
Raspunde

@31nelu-trompeta puppenklausa

Acum 8 ani

La tine nu mai are efectul scontat xanaxul ,in mod normal tu n-ai mai avea ce cauta ,cu idioteniile tale agramate pe net ,chiar nu -ti gasesti altceva de lucru ,la munca ,campului ,la curatat rahatul de pasari din parcurile Sibiului (ca tot se lamenta natungul tau frate junior) ,ori esti handicapat si fizic ,nu numai mental!:)))))))))))
Raspunde

@19

Acum 8 ani

Felicitari cu ghilimelrle de rigoare, ti-ai demonstrat \"adevarata valoare\", un om mai josnic nu cred ca mai exista in tara asta. Nu-mi puteam imagina ca poate exista asemenea josnicie , gunoi ordinar. Pe unul ca tine trebuie ocolit cu cel putin 3 strazi. Sunteti o clica de retardati, cu creiere spalate, care faceti niste comentarii sub orice critica.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

33, \"Pumatuf\" nu e din ţara asta, e din Munchen şi e sas plecat, ciudos al dreacu că el, fraierul a plecat şi a ajuns un nimeni în Germania, iar pămătuf a rămas şi-a ajuns preşedinte al României. He,he, ghinion!
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Bine zis GHINION! Ne-am procopsit cu un presedinte...! nu mai comentez, ii las pe cei ce l-au votat sda traga concluziile!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus