Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Virgil Popa: Vom avea un nou centru

Virgil Popa: Vom avea un nou centru

Viceprimarul Sibiului, Virgil Popa, și-a anunțat intenția în cadrul PNL de a candida la alegerile locale pentru postul de primar al municipiului. Despre ce se poate face în oraș, despre cum poate arăta Sibiul în următoarea perioadă de timp, puteți citi în interviul ce urmează.
Reporter: De ce v-ați decis să vă depuneți intenția de a candida?
Virgil Popa: Partidul parcurge o etapă de pregătire pentru campaniile electorale ce vor urma în 2016. Suntem în etapa în care toți colegii de la municipiu, dar și colegii din organizația PNL Sibiu au avut ocazia să-și depună solicitarea în vederea candidaturii, atât pentru funcția de primar, cât și pentru cele de consilier local sau consilier județean. Și atunci, bineînțeles, și eu, mai ales că sunt copreședinte al organizației municipale, mi-am depus candidatura. Am bifat toate pozițiile: primar, consilier local, dar și consilier județean.

Rep.: De ce toate trei?
V. P.: Urmează o etapă în care se vor face evaluări pentru fiecare candidat în parte, se vor face inclusiv sondaje, prin care se dorește măsurarea notorietății și atunci am considerat că ar fi interesant să intru și eu în această analiză.

Rep.: De ce și pentru Consiliul Județean? Vă gândiți să schimbați Primăria Sibiu pe Consiliul Județean?
V. P.: Nu, mi-am dorit în primul rând să-mi măsor gradul de notorietate și la nivel de județ.

Rep.: V-ați depus intenția de a candida forțat sau de bună voie? Vă întreb asta, pentru că așa cum ați și spus, sunteți copreședinte la municipiu și politic vorbind, trebuia să vă asumați ceva. V-ați fi dorit să candidați sau o fost mai mult o impunere?
V. P.: Suntem într-o primă etapă, într-o etapă de evaluare și bineînțeles că mi-am dorit să intru în aceste sondaje. În niciun caz nu mă poate obliga cineva să candidez unde nu doresc eu.

Rep.: Care credeți că va fi relația cu FDGR în perioada următoare, mai ales știind că va exista un candidat din partea PNL și se intră într-o competiție politică directă?
V. P.: Nu e prima oară când PNL are un candidat la Primăria Sibiu, că a fost din partea PNL, că a fost din partea USL, și cu toate acestea s-a lucrat foarte bine cu FDGR după această perioadă electorală. Știți foarte bine că după 2004, PNL a avut tot timpul un viceprimar.

Rep.: Oricum nu va fi o campanie dură, cu atacuri, nu?
V. P.: Sigur nu. Acum, nu știu cine va candida din partea PNL, dar oricare ar fi, bănuiesc că va fi un concurs de proiecte de soluții pregătite pentru Sibiu.

Rep.: Contează candidatul PSD în această perioadă?
V. P.: Bănuiesc că și la PSD se pune la fel problema: vor dori să promoveze cel mai bun candidat și bănuiesc că și la ei vor fi nominalizări în cadrul partidului.

Rep.: Politic vorbind, mai contează PSD Sibiu?
V. P.: Eu cred că la ora actuală, PNL stă mult mai bine decât PSD în municipiu, mai ales din prisma faptului că președintele României a plecat din Sibiu și să nu uităm că cei care l-au susținut pentru această poziție au fost cei din PNL.

Rep.: Vă bucură această stare de lucruri din PSD Sibiu? Cu întoarceri, reveniri, plecări?
V. P.: Chiar nu vreau să comentez, dar bănuiesc că întoarcerea domnului Cindrea a fost cea mai bună soluție pentru ei, din moment ce au apelat la asta. Bănuiesc că s-au gândit în primul rând la ei, cum le e lor mai bine.

Rep.: Poate PNL Sibiu, cu Virgil Popa, sau poate cu alt candidat să câștige Primăria Sibiu? Realistic vorbind.
V. P.: Acum, primul lucru, când începem o campanie electorală, când apare un candidat, toată lumea își propune să câștige. Noi pornim de la premisa că sunt șanse să câștigăm această poziție de primar al Sibiului.

Rep.: Care sunt principalele idei cu care porniți la drum? Ce vă propuneți să faceți pentru Sibiu?
V. P.: Haideți să vedem înainte cine va fi desemnat de PNL că va fi candidatul. Ce pot să vă spun, este că în acel chestionar, în care ne puteam anunța intenția de a candida pentru o anumită funcție, trebuia să bifăm anumite atuuri pe care le avem. Unele din atuurile pe care eu le-am notat eu acolo au fost continuitatea, experiența pe care am acumulat-o în acești ani la primărie și de ce nu, o vizibilitate de care am avut parte în această perioadă.

Rep.: Cum vedeți viitorul Sibiului în următorii 10 ani?
V. P.: Din fericire, Sibiul este într-un trend foarte bun, ne ajută în continuare foarte mult firmele de pe platforma industrială din zona de vest a orașului, faptul că ele se dezvoltă. Pe de-o parte, cele existente se dezvoltă tot timpul, pe de altă parte, apar alte noi cu capacități noi de producție. Cred că bugetul Sibiului va crește de la an la an, mai ales datorită faptului că vin noi investitori, că se dezvoltă zona.

Rep.: Unde se poate dezvolta Sibiul, ținând cont de populația lui? Șomajul e aproape spre zero, de unde mai vin oameni?
V. P.: Oameni vin din județele limitrofe, din Vâlcea, Olt, Hunedoara, chiar Alba, poate din Brașov, dacă vorbim de zona Făgărașului, o mare parte din noii sibieni sunt studenții care vin în Sibiu și se îndrăgostesc de oraș. Cred că și oportunitățile de a continua și profesional le regăsesc aici și rămân, iar orașul se dezvoltă foarte mult.
M-ați întrebat de o zonă, mai ales acum cu lucrările de la noul viaduct de pe Kogălniceanu pe Calea Șurii Mici, eu acolo văd principala zonă de dezvoltare a municipiului. De fapt, e cam singura unde se și poate dezvolta orașul. Din păcate, înspre Calea Poplăcii nu putem, pentru că acolo am gândit acel spital de urgență, după aceea, Valea Săpunului ne desparte de celelalte localități, Cisnădie și Șelimbăr. Doar în zona Viile Sibiului sau în zona unde este acest viaduct orașul se mai poate dezvolta.

Rep.: Am văzut că de o zonă metropolitană nu se poate vorbi cel puțin acum, până nu există un fond legislativ, dar există discuții cu localitățile de lângă, despre cum se dezvoltă aceste zone de graniță cu Sibiul? Politic vorbind, la Cisnădie e primar PNL, iar în Șelimbăr e independent, deci probleme politice nu ar trebui să existe, nu sunt niște discuții, ca aceste extinderi să se facă într-un anumit fel, să se respecte anumite proceduri? Practic, vorbim tot de Sibiu.
V. P.: Aceste zone care se dezvoltă în Cisnădie sau Șelimbăr, de fapt sunt legate de Sibiu. Acum, poate nici nu e foarte bine înțeleasă de către autoritățile locale această zonă metropolitană, poate dânșii nu știu că primarul, consiliul local, rămân în continuare, dar într-adevăr, o gândire la nivel macro în această zonă ar fi mult mai utilă oamenilor.

Rep.: Se fac pași în acest sens? Pentru că vorbim practic de oameni, nu trebuie să se dea o ordonanță de urgență ca să stați de vorbă și să discutați.
V. P.: Acum discuții au mai fost, au fost și întâlniri, s-a discutat și atunci când s-a elaborat acel Plan Urbanistic General al municipiului Sibiu.

Rep.: Dumneavoastră personal vă place ce se petrece în aceste zone: Cisnădie, Șelimbăr?
V. P.: N-aș vrea să comentez ce se întâmplă acolo, sunt alții care decid, dar din păcate sunt lucruri care într-adevăr ne afectează și pe noi, sunt zone în care traficul este îngreunat din cauza dezvoltării excesive în anumite zone și poate fără a avea legătură cu ceea ce înseamnă mai departe municipiul Sibiu. Dar probabil, în timp, și aceste lucruri se vor rezolva și va exista o unitate în gândire între aceste trei localități.

Rep.: Ce se va întâmpla din punctul dvs. De vedere cu Pasajul Unirii? Credeți că este realizabil în următoarea perioadă de timp?
V. P.: Acum, în zona Unirii sunt câteva obiective strategice pentru municipiul Sibiu și care se vor dezvolta în perioada următoare. Discutăm de mai multe săli multifuncționale care se vor face pentru Teatrul Radu Stanca, pentru Teatrul de Balet sau alte evenimente, vorbim de un centru de conferințe de care Sibiul are nevoie, pentru că avem o bază hotelieră destul de bună, hotel de cinci stele, mai multe de patru stele și atunci va trebi să existe mai multe săli de capacitate mai mare. Deci toată această zonă, sigur se va modifica. Legat de trafic, cu siguranță va fi o zonă interesantă, mai ales că la polul opus avem Piața Mare, avem Bulevardul Bălcescu și în această zonă cuprindă de Magazinul Dumbrava, Hotel Ibis și Hotelul Ramada va deveni o zonă pietonală și am avea un nou centru. Dacă în Piața Mare avem un centru istoric, cred că dincolo ar putea fi o zonă verde, cu foarte multe alei și atunci am avea un echilibru.

Rep.: Ce-i lipsește Sibiului?
V. P.: În continuare, exact pe ce ne-am axat noi eforturile din ultima perioadă. Vorbim de modernizarea străzilor, prioritatea numărul unu. Totodată, în ultimii ani s-a investit foarte mult parcurile și zonele verzi. Cred că acestea sunt principalele obiective pe care Sibiul trebuie să le dezvolte în perioada următoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1788

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

36 comentarii

Ionel Cinstea

Acum 8 ani

E clar ,daca primordial pt tine e sa avem un nou centru ,atunci nu mai e nimic de comentat ,de strazile laturalnice de pamant ,nu putine ,cine mama dracu se ocupa?
Raspunde

A

Acum 8 ani

\'de capul meu. Daca se rezolva zona Piata Unirii asa cum vor astia, va iesi o varza totala, un haos. Mai ales ca asta e genul de om care crede ca prosperitatea unui oras se vede in bugetul acestuia, nu in puterea de cumparare a locuitorilor. Daca vreti sa vedeti cum arata un oras care are somaj aproape inexistent (ce gluma buna .. ca multe lume nu se declara) si cu locuitori platiti la putin peste salariul minim pe economie, uitati-va la Sebes, nu e ceva impresionant pentru ca nu prea au putere de cumparare. Si cum sa spui ca noul pol de dezvoltare al orasului e pe calea surii mici cand ai 2 potentiale bulevarde in zona foarte buna pe care se pot dezvolta o multime de afaceri (malul cibinului, de la McDonald\'s pana la intersectia cu Tg. Fanului/Rusciorului). Sibiul se poate dezvolta mult mai bine decat vreti, doar ca trebuie sa aduceti investitori si din alte domenii, cu mai mult potential.
Raspunde

mosu

Acum 8 ani

ptr intentia de a candida la primaria Sibiu .Felicitari d le Popa... Succes sigur veti avea
Raspunde

Sibian

Acum 8 ani

Daca candidati Dl.Popa eu va votez. Ideea cu Pasajul Unirii imi place. Sibiul va fi cel mai cultural si mai frumos oras din tara daca se continus viziunea Dl Iohannis.
Raspunde

gogle maps

Acum 8 ani

Asa ceva nu-i posibil ca numai in cazul Sibiului sa nu se poata crea o zona metropolitana. S-a terminar capitalismul de cumetrie ca numai orasele lor dragi sa poata avea zone metropolitane, desi Sibiul e unit de facto cu localitatile limitrofe. Comunistii astia spurcati care ne-au condus intotdeauna o vrut sa stie ca Sibiul sa para mic de aceea o facut tot posibilul sa se intimple asta. Ne-o devalizat industria si o mutat-o la ei, la buget ne-o jefuit de o viata, zona metropolitana nu se poate in cazu Sibiului, ne-o furat deconcentratele, ne-o izolat si sabotat culoarele de transport normale cu Europa si cite si mai cite. Jos ticalosia si modul asta politic scirnav indreptat impotriva Sibiului. Brasovu are borna de intrare in oras la intrarea in Codlea si iesirea la Prejmer desi in realitate sunt localitati izolate fara ca sa fie unite ca in cazul Sibiului iar cluju are placa de intrare la iesirea din Turda , de asemenea cu zona metropolitana numai pe hirtie. Sibiul trebuia sa aiva zona metropolitana pina la Saliste, Seica Mare, Rosia Talmaciu.JOS MAFIA CAPITALISMULUI DE CUMETRIE
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Pfui, metrosexualul vrea să-și verifice notorietatea... Păi, nu prea are rost, îi spun eu, tinde spre zero ca albina către polen. Nu e suficient să-ți vezi doar interesul personal când ajungi într-o funcție publică și să-ți umpli desagii ca la C.A.P., mai e nevoie și de dedicație, altruism, viziune de grup, conștiință. Lumea te înjură, amice, printre dinți, mocnit dar cu patimă și cu prima ocazie te-ar beli și-ar pune și sare, și pe tine și pe grădinar, tuluc, niculescu pe toți cei care ați parazitat orașul ăsta. Cam asta este notorietatea voastră.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

povesti nemuritoare...e de atitia ani viceprimar si nu se vede mare lucru...nu ne mai aburiti ca nu va votam!!!
Raspunde

Miana T.

Acum 8 ani

Mult succes d-le Popa !! Va sustinem si votam,ajunge cu dominatia FDGR.Ei il reprezentau pe Iohannis si Iohannis pe ei.
Raspunde

@6 puppendosul josephina

Acum 8 ani

Tu vorbesti ,lingau jegos al sifonarilor klaus&astrid &company?? Nu iau apararea nimanui ,insa la tine si la gasca ta de hoti e valabila vorba -rade ciob de oala sparta-hai canta la alta masa ,pupincuristuleee!!!
Raspunde

nelu candidatu

Acum 8 ani

e normal s-a fie concurenta pe post ,asa este democratic,dar nici o sansa la sibiu nu tine cumetriile politie ,ma tot intreb daca a-r fi fost o adevarata opozitie de ce consilu judetean nu formeaza impotriva psd majoritate ce ser intimpla s-a crdem cavoi faceti blaturi ,ba singura formatiune care se respecta si au oameni credibili sunt cei de la,fdgr in rest sunteti majoritatea niste blatisti ,sibiu este singuru orasmare care nu este lasat s-a devina metropolitan ,cine areinteresu ,toate comunele limitrofe sibiului ,trebuie desfintate ,aduce numai birocratie inutila un singur plan de dezvoltare ,nu construim dupa cum ne taie capu ,comumele lipite desibiu facute cartiere cum s-a procedat in iepoca de aur cu gusterita si turnisor ,acolo un consilier si gata birocratia ,un singur ,pud,,si apucativa de ,acua -parc ,si sala deconferinte siteatru ,ca este timpu ,,todeauna la sibiu se gata bani si mitici de la vale nbe daufonduri dupa cum vor muschi lor ,bai descentralizare administrativa locala totala ,nu bani care i-i polatim ,la taxe si impozite s-a se volatizeze in stadioana laalte localitati prapadite unde se aloca fonduri nu-mai ca vremelnici premieri sunt din localitatile unde au obirsia ,dupa modelu scornicesti ,neam saturat 50 de ani sa-i dezvoltam pe olteni si moldoveni ,numai ca ei sunt zone foarte sarace si consecinta se vede acum nu mai sunt numai ei saraci ,suntem la gramada si tot ei tebuie ajutatii [moldova si prazburgia ]ca sunt cele mai sarace zone din europa ,mai si munciti nu tot timpu cu mina intinsa,s-a vina bani de la guvern ,era unu porumb de la vaslui ,zbier ira cit il tinea gura ,domnule ,johasnnis moldoveni mei nu au unde s-a lucre ,ba porumbel car ,porumboiu ,hrebenciuc ,pinalti ,de cd nu va creat locuri de munca 25 ani vrei s-a va faca ,johannis locuri de miunca in 6 luni ai rabdare fost securist platit de romania tv ,batrin manipulator ,s-a va faca ,cirstoiu locuri de munca ca se pricepe la toate mascariciu de presa ,gata acum daca este johannis presedinte in 2-3 luni trebuie s-a faca ce na facut ai vostri mari politiceni in 25 ani ,acuma va arata de ce sunteti saraci ,ca vau praduit si jefuit ai vostri ,,in ce priveste primaria sibiu este loc minat ,astid fodor primar ,de ce s-a schimbam un lucru care merge cu o incertitudine ,ba purecati tot ce va candida pentru sibiu si judet ,pina la al 3 neam s-a nu ne trezim cu de aiade sunt sibieni numai in campanie in rest ,sunt ,olteni ,moldoveni ,maramureseni etc ,si dupa nu-l mai vedeti numai la viitoarele alegeri ,acolo la sefia consiliului judetean ppoate s-a aiba o sansa daca nu candideaza botesch ,in rest lasati cum est e nu este loc de experiente ,FODOR ,A ,PRIMAR in 2016
Raspunde

@nelu -handicapatu\' natang

Acum 8 ani

Mai respira ,analfabetule ....si dubleaza-ti portia de xanax ,nu vezi ca debitezi numai tampenii pe aici? Plus ca-ti bati joc de limba romana ...mars la sapa ,la fan etc!!!!
Raspunde

liviu

Acum 8 ani

Un om minunat ! Votez Virgil Popa ! Klaus Johannis il sustine neconditionat. A fost 8 ani langa Johannis.
Raspunde

marginean

Acum 8 ani

abureli electorale, din 1972 tot are Sibiul un nou centru,promis, uitat, din nou scos la lumina, ba chiar cred ca proiectul de atunci este 10 clase peste ce-si inchipuie politicienii de azi ca ar trebui facut. Ceea ce nu este rentabil nu se poate construi din banii orasului, trebuie vointa de la Bucuresti si bani de la Bruxelles, dar de asta nu se ocupa nimeni, pentru ca pentru asta se cere documentatie serioasa, concurs de arhitectura pe plan european, control la cheltuieli, nu tocmai preocuparea nr.1 in alageri.
Raspunde

@13

Acum 8 ani

Concurs de arhitectura pe plan european, hahahahahahahahahahaha. Astia or fost distrusi de comunism asa tare incat nu vom mai avea ceva frumos dpdv arhitectural pentru inca vreo 50 de ani. Astia in loc sa aleaga ceva mai scump dar totusi mai frumos, care sa se potriveasca, aleg cel mai ieftin si de rahat proiect, facut de firme underground. Uita-te numai la noua casa de cultura cunoscut si sub numele Magazinul Dumbrava 2. E amuzant ca astia in loc sa se bazeze pe ce trebuie si ce e necesar pentru dezvoltarea orasului, fac numai tampenii iar cretinii orasului musca momeala (vezi mai sus cretinul care asociaza pasajul de la Unirii cu cultura orasului).
Raspunde

ha ha

Acum 8 ani

eu votez pe blonda de la pnl....olteanca asazisa secretara .....fetitza lui popa ..viatza lunga si frumoasa nevestelor mai ales cand sunt pnl istii la seminare....ha ha
Raspunde

suburbiile

Acum 8 ani

Problema cu suburbiile Selimbar si Cisnadie in special mi se pare cel putin la fel de importanta ca si cea cu drumurile din oras si spatiile verzi. Orasul o sa ajunga sa fie sufocat de traficul de naveta (care inlocuieste treptat traficul greu care s-a mutat pe autostrada) pentru ca: 1. Nu sunt dezvoltate suficiente interconexiuni cu suburbiile (se pot face drumuri de legatura in plus atat catre Selimbar cat si Cisnadie); 2. Transportul public nu e dezvoltat catre aceste suburbii. Ar trebui sa existe cel putin pe Calea Cisnadiei autobuze Tursib pana in Cisnadie (degeaba exista autobuze din Cisnadie prin Selimbar catre Sibiu; toata zona de Calea Cisnadiei de pe Cisnadie e complet in afara retelelor de transport)...
Raspunde

suburbiile 2

Acum 8 ani

Tot la punctul 2 trebuieste deja o statie catre zona Dedeman/Avantgarden
Raspunde

suburbiile 3

Acum 8 ani

La capitolul 1. interconexiuni cu Selimbar trebuie rezolvata rampa Stefan cel Mare, accesul din Strada Oasa spre Selimbar, accesul din Strada Ostirii catre zona Dedeman. Catre Cisnadie trebuie rezolvat accesul dinspre Strada Ludus catre Calea Cisnadiei (pe langa Scoala de Caini). Astea ar fi interconexiuni directe catre Sibiu, Se mai pot face si altele (Calea Cisnadiei - Dedeman) dar astea nu tin deloc de Sibiu...
Raspunde

Suburbiile 4

Acum 8 ani

La interconexiune cu Selimbarul merge si accesul din Strada Muncel, pe langa statia de epurare... Strada exista dar trebuie asfaltata...
Raspunde

@10@5

Acum 8 ani

Natangule sa stii ca ai dreptate cu zona ta metropolitana. Dar cum Codlea si Turda sunt cam cat Sibiul , eu iti propun ca Sibiul sa faca parte din zona metropolitana a Brasovului , oricum deconcentratele tale sunt la Bv toate sediile regionale tot acolo asadar nu mai aveti nevoie de Primarie si scapati de toate problemele Deveniti un cartier al Brasovului si nu mai aveti bataie de cap!
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

1.-\"zona verde cu foarte multe alei\"-ciudat 2. se urmareste \"notorietatea\"-pt Consiliul Judetean-nu altcevade ex-interesul cetatenilor Bine ca ne spuneti dinainte sa stim cu cine sa votam.
Raspunde

TRAIAN

Acum 8 ani

CU BLOCURILE DIN CALEA CISNADIEI CUM REZOLVI LA DECLARATIA DE AVERE, VRIGILE?
Raspunde

@20

Acum 8 ani

Zevzecule, deocamdata Sibiul e al doilea oras ca marime din tara si in viitor va fi capitala tarii, disperatule.
Raspunde

@23

Acum 8 ani

Tu esti tampit 100%!!! Cum sa fie Sibiul al doilea oras al tarii? mai schimba draq prafurile ,ca nu le nimeresti ,inaintea Sibiului sunt Cluj ,Iasi ,Brasov ,Timisoara ,Constanta ,Craiova etc ....da-ti doua palme sa-ti revii ,puppenklaus jegos!!!!
Raspunde

ADI3

Acum 8 ani

succesuri domnule!
Raspunde

sb

Acum 8 ani

Cam cat se mai plateste pt.\"antiiohannisme \"? sigur pe cuvant e tariful la cati km de litere am vazut mai sus. Sibiul cel mai tare !!! Cui nu-i place sa -si anunte gazdele si s-o taie acasa ! (Iasov si imprejurimi )
Raspunde

007,5

Acum 8 ani

\'\'Sibiul va fi cel mai cultural si mai frumos oras din tara daca se continus viziunea Dl Iohannis.\'\' Cu teste de inteligenta gen \'\'Scrie in CIFRE cit fac: sapte plus noua?\'\' este evident ca dl Eco avea mare dreptate zilele trecute.La fel de lucid era si Murphy cind afirma ca inteligenta e constanta iar populatia in continua crestere.
Raspunde

siby

Acum 8 ani

Spitalul de urgenta trebuie construit intr-o zona cu acces direct si rapid la infrastructura relativ moderna -zona Obor sau V.Aaron-(autostrada, aeroport, noduri rutiere)...e rau ales ca locatie in fundatura dinspre Poplaca...dar probabil ca sunt multe cazuri urgente in zona Rasinari-Poplaca-Orlat!!!!
Raspunde

@24

Acum 8 ani

Nu stiu care. Ba alea sunt umflate din pix si fi atent aici o statistica. Si fi atent aici o constatare. Toti dusmanii Sibiului au devenit mici, foarte mici sau zeghici [oameni in zeghe]. Iar prietenii lui si ai sibienilor au devenit oameni mari. Uita-te la Johannis si Chiriac cit succes au in lume. Asa ca spor in continuare la denigrat Sibiul si sibienii, fraiere.
Raspunde

@20

Acum 8 ani

Tu ai deeptate. Sibiu este al doilea oras din Tara Fagarasului dupa Fagaras ( stii vorba aia Fagaras Fagaras nu i nici sat dar nici oras) Si poate este capitala Selimbarului asta daca isi face strand ca pana atunci e capitala regatului Cioaba si a cartierului Broscarie. Miora si vioara orfane!
Raspunde

@@

Acum 8 ani

Nu te mai strofoca degeaba. Sibiul va fi capitala tarii cu tote denigrarile vostre, frustratule.
Raspunde

@29,31-acelasi tamp

Acum 8 ani

Prost ai fost si prost vei ramane ,eu vorbeam dpdv geografic ,ca Sibiul e in urma cel putin a 10 orase in tara ,da\' tu-i dai inainte cu sifonarii jegosi(chiolhannis &chiriac pui de drac) ,tu ai nevoie in primul rand de xanax ,dobitoc pupincurist!
Raspunde

@@

Acum 8 ani

SIBIU CAPITALA..........YEEEEEEEEEEEEEE
Raspunde

misa

Acum 8 ani

Din cate stiu eu a fost totdeauna paravan sau a stat in umbra Dl Presedinte JOHANNIS, NICIODATA nu a preluat fraiele primariei in lipsa primarului, oare de ce ?Sincer as paria pe candidatul COALITIEI Dl SPINEAN, este mult peste valoarea dl. POPA, are potential si din cate stiu lui Virgil s-a propus o functie in viitorul guvern din noiembrie la mediu, asa ca sa nu alerge dupa doi iepuri si sa nu prinda nici functia de viceprimar, despre Sibiu astept sa termine str. LAPTARIEI CA NU ARE DECAT 300 DE METRI SI A INCEPUT ACUM 5 ANI SI CRED CA VA MAI DURA INCA 5, CAT AUTOSTRADA SIBIU NADLAG
Raspunde

Liviu

Acum 8 ani

Sunt de parere ca acest om are o mare experienta. TACE SI FACE ! Exact ca Iohannis. Bravo !
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Cata vorbarie, atata amatorism plus interese.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus