Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

CNADNR despre autostrada Orastie-Sibiu: Ar trebui sa constuim din nou, de la zero!

CNADNR despre autostrada Orastie-Sibiu: Ar trebui sa constuim din nou, de la zero!

Conducerea CNADNR, prin vocea directorului de investiții, Alin Goga, a făcut mai multe declarații grave aseară, în cadrul emisiunii TV "Jocuri de Putere", de la postul Realitatea. Goga a anunțat că autostrada ar trebui închisă traficului și reconstruită, din cauză că există prea multe deficiențe.

"O rezolvare tehnică ne costă 250 de milioane de euro. Tot ce am plătit trebuie scos afară și să construim, din nou, de la zero. Planurile de alunecare sunt atât de avansate și, ce este cel mai grav, este că noi am avut rapoarte comandate de CNADNR, de constructor care ne-au spus și am știut raportul doamnei Sanda Manea, profesor la Universitatea de Construcții București și ne-a zis că sunt greșeli de proiectare și de execuție. Am știut din decembrie, anul trecut, și noi am plătit autostrada integral, în condițiile în care noi am știut că lucrurile sunt făcute greșit. Aceste 300 de note de neconformitate au fost făcute de firma CONSITRANS - consultant pe lucrare. Nu firma asta era inginerul. Era consultant și ăla spune "vezi că nu sunt în reguă". Noi le-am ascuns, l-am dat pe ăla afară și am pus niște salariați de-ai noștri. CONSITRANS a câștigat în tribunal și trebuie să le dăm și zece milioane de lei. Punem niște salariați și oricât de bine intenționați ar vrea să fie, nu au experiența de șantier pentru că sunt oameni care au stat mai mult la birouri și ei depind de un director. Specialiștii care au verificat calitatea tehnică a construcțiilor le-a luat o zi să spună că e în regulă. Autrostrada trebuie închisă", a declarat Alin Goga, citat de realitatea.net.

Mai mult, "s-ar putea ca și Uniunea Europeană, ținând cont că am făcut niște plăți nelegale, să ne spună să le dăm toți banii înapoi".

"Vă spun că suntem ca la "Meșterul Manole": ce am construit și am plătit: 150 de milioane de euro trebuie să scoatem tot afară și - am vorbit asta cu profesori universitari, cu absolut toată lumea - în condițiile în care am știut că recepționăm un lucru defect. A fost o pasivitate”, a mai spus directorul de investiții al CNADNR.

Citește și:

CNADNR: italienii au lucrat foarte prost pe autostrada din Sibiu. Peste 300 de neconformități. Dar și-au primit banii

Fisurile din asfaltul autostrăzii au fost reparate. De italieni, în cele din urmă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1067

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

29 comentarii

xyz

Acum 8 ani

Sunt curios ce capete o sa cada si cand?
Raspunde

propunere

Acum 8 ani

prea iubitul traian basescu ar trebui sa se ocupe de restaurarea autostrazii Sibiu - Orastie, domnia sa fiind tootal dezechilibrat de cand si-o pierdut jobul !
Raspunde

Ha ha

Acum 8 ani

Astai datorita lui ponta pt k dorea neaparat sa fie deschisa inainte de alegeri cu orice pretz.sa si vanda vilele si sa o repare.are destule milioane .restul sa ia de la tata socru k are mai mult
Raspunde

:)))

Acum 8 ani

Ce v-am zis?! :)))))))))))))))))))
Raspunde

sofer batrin

Acum 8 ani

si ce ai vrut s-a spuna frustratu ala de cluj ,bai bani de la turda -sebes ,sunt bani de la sibiu -pitesti ,ghici ghicitoare cine este in spatele matroalzicului ,,platim noi boboru incompetenta si nerpriceperea voastra ,aia au putut constru i pe sub mare [canalu mineci ] si voi nu puteti construi o portiunecu probleme de citiva km ,plecati de la butoane si cautati toti fosti ministri si sefi de guverne s-a dea socoteala ,pentru subminarea economieitari ,aceasta autostrada este vitala pentru tara ,este aorta de legatura a europei de vest cu cea de est ,restu ,can canuri ,de contractu originar ,bechel ce se mai aude la voi in batatura [cnadr ] cautatil pe ,berceanu ,s-au il tineti ascuns ca de da regateanu asta mare mecher din el ce stie s-a vezi cum se umple BECIU ,DOMNESC cu nume celebre din politichia tari noastre
Raspunde

Obs.

Acum 8 ani

Pentru asa ceva, celor care au semnat si aprobat platile, ar trebui sa le fie confiscate averile pentru recuperarea prejudiciului, dar si condamnati, indiferent daca sunt simpli functionari sau sefi numiti politic. Insa din pacate, acest deziderat nu se va intampla, deoarece la intrarea in aceasta tara scrie \'Bine ati venit in Romania\" si nu \"Willkommen in Deutschland\".
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

\"Noi am avut rapoarte\" \"noi am ştiut\" \"noi am plătit\" Care noi? Nume şi prenume, vă rog!
Raspunde

*****

Acum 8 ani

Cum este posibil sa se-ntample asa ceva cu o suma atat de mare de bani cheltuiti aiurea?! Cum o sa fie trasi la raspundere cei care se fac vinovati de acest dezastru, risipa de bani, timp etc. De ce nu exista o lege pentru asumarea cheltuirii banului public a celor din ministere si nu numai? Cum raspunde cel care pierde atatia bani si ii cheltuie cu partidu` pentru interesele lor? Isi da demisia? Pai noi ca si contribuabili ne putem da demisia sau cere amanare pentru plata contributiilor? A ajuns o bataie de joc toata Romania asta plina de jeguri umane, curve, popi si alte mizerii. Sa ne fie rusine!
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Tu esti chiar prost gramada si pe de alta parte inconsecvent! Ce naiba nu vezi ca daca la Cunta au fost problemele astea pe Sibiu Pitesti care este binestiut ca este o portiune mult mai grea costurile o sa ajunga la 4 miliarde si atunci nu se mai baga nimeni sa o faca Abia atunci tanti Boagiu o sa se scarmene cu standardele ei de cost , Nazare o sa aiba primul orgasm din viata lui , sibienii o sa fie injurati de moldoveni ca le -au mancat banii din POS coeziune de pomana si singura autostrada necesara si fiabila pentru trecerea Carpatilor o sa fie pe la Brasov spre surpriza \"blogerilor pasionati de infrastructura\"
Raspunde

sanda

Acum 8 ani

Inceteaza tot felul de incercari si incepe acum cea mai serioasa posibilitate de a castiga bani! Fara sa recrutezi oameni, simplu si eficient! Castigi bani urgent, acum, in prima luna, cu o munca foarte interesanta! Cere-mi repede detalii la adresa mea de email: sandaafrim***
Raspunde

Alex

Acum 8 ani

Iar in acest timp, planul abandonat al autostrazii Comarnic-Brasov a mai facut un pas mai aproape de a fi construita. Toata lumea cere Pitesti-Sibiu ei fac unde pot fura mai lejer. Trebuie sa se apuce undeva sa vada de ce e interesul asa mare pe acea portiune, cine detine terenuri, cine va castiga cel mai bine, etc. Deja e prea pe fata.
Raspunde

@alex

Acum 8 ani

Vai de capul tau Alex tu tot speri... Stii tu proverbul \"Speri mata dar speri degegeaba\" Tu tot nu vezi ca astia din Brasov va saboteaza tot timpul! Va chetuiesc impozitele , va subjuga lundu-va deconcentratele si tot ei va considera o comunitate primitiva de ciobani corciti cu rromi! Si voi stati si indurati fara sa iesiti in strada!
Raspunde

@12

Acum 8 ani

Nu la aia m-am referit. Oricum nici brasovenii nu au interes pe portiunea aia, sunt unii politicieni care detin terenuri si vor neaparat sa le dea prin expropriere unde pot cere mai multi bani.
Raspunde

gelu

Acum 8 ani

Numai DNA-ul poate sa elucideze, dar sa fie total impartial. Pana ce nu se vor aplica pedepse drastice, Romania este la cheremul hotilor!
Raspunde

daniela

Acum 8 ani

si de unde atata mirare, canda au lucrat cu firme , interpusi si mana de lucru mai mult sau mai putin calificata. in plus cine a trebuit, si-a primit partea!
Raspunde

pisi rau

Acum 8 ani

sa \"constuim\":))?
Raspunde

@12

Acum 8 ani

Bravo! Ne-ai lipsit cu placa ta stricată. Ai fost plecat? Iar ai scos deconcentratele la bătaie. N-au nimic de-a face cu autostrada, dar la tine, oricum nu contează. Trebuie să ieșim în stradă. E obligatoriu. Te ocupi de organizare?
Raspunde

siby

Acum 8 ani

Aiurea...se poate lucra intai pe un sens pe toata distanta afectata si apoi pe celalalt sens (nu cred ca sunt mai mult de 4-5 km)...Au facut si austriecii reparatii totale la sectorul dintre Linz si Salzburg pe o lungime de 60 km timp de 4 ani iar traficul nu a fost perturbat prea mult(restrictie de 80km/h)...dar Romania nu este Austria si unde-i inca rost de furat se implica toata lumea!!!!
Raspunde

@17

Acum 8 ani

Frate da de unde va strangeti toti prostii asa rapid? Ati fost fatati de aceeasi mama sau ce?
Raspunde

@12

Acum 8 ani

Se zice corect \"sperma ta...\"
Raspunde

trezeste-te DNA

Acum 8 ani

Ponta , Sova , Ioan Rus , Narcis Neaga....la pușcărie pe viața , javrelor
Raspunde

Alex

Acum 8 ani

Cine zicea? \"Mergem la vot pe autostrada\".
Raspunde

alzara -neutru !

Acum 8 ani

(Impartial ca tot romanu \') Intimpulacesta dupa cei 48 (parc -ar fi cei 300 de la Termopile) vor urma cei > 600, apoi primari si consilieri (cu armata, serviciile, functionarii parlamentari \"s au rezolvat \").Asta din partea poporului recunoscator pentru cum a fost condus si servit de catre clasa politica si produsii sai. Bravos! Pentru ceilalti in capitalism salariul e functie de performanta si concurenta. La conducatori - vice versa !
Raspunde

@19

Acum 8 ani

Poate mămica ta a fătat avortoni. Nu mă fă pe mine prost pentru că tu, avorton cu retard mental grav, nu înțelegi legătura între subiect și predicat, sau care e diferența între majuscule și diacritice. Șezi blând, îți poate plezni capul...
Raspunde

dac

Acum 8 ani

asta este consecinta pentru ca le-am dat nas la toti \'\'politicienii\'\' de la a la z care conduc institutiile noastre ...niste tradatori ....au mai avut si nesimtirea sa omoare singurul om care a facut destule in tara asta comparatie cu ei ...un om perfect nu exista ...greselile sunt in gena noastra .da intotdeauna noi tre sa alegem intre 2 rele de ce nu si intre 2 bune ? pentru ca suntem impasibili
Raspunde

UNUL DIN MARGINIME

Acum 8 ani

Traseul este ales gresit. Se merge pe o zona cunoscuta ca fiind cu multe alunecari de teren in tre Saliste si Apold de Sus. Asta o stiu foarte bine CFR-istii caci au avut multe probleme de acest fel cu calea ferata. Traseul ideal ar fi fost din Sibiu pe langa Ruscior -Mag- Amnas- Apold de Jos. Probabil ca cineva cu putere de decizie a impus acest traseu ca detinatorii de teren agricol sa fie despagubiti de catre stat cu sume consistente. Ganditi-va la acest nou traseu.
Raspunde

mamutu

Acum 8 ani

Felicitari Victor Ponta, felicitari Ioan Rus!
Raspunde

Cristian Ioan

Acum 8 ani

Felicitari! Este absolut genial! Fraierii aceia de romani au construit drumuri si viaducte ce mai sunt folosite si astazi, care este afacerea?! Acum, autostrada abia data in functiune se surpa, si trebuie facuta alta, pe alti bani luati de la contribuabili! Multe felicitari Guvernului Ponta!
Raspunde

@20

Acum 8 ani

Tu chiar ca esti sibian ! Oras cu asa de multi prosti nu am mai vazut! Asa e mai prostie se zice \" sperma ta\" dar speri degeaba in vagauna aia a ta la ceva!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus