Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

FOTO - Trafic infernal pe Valea Oltului. Doua ore de la Sibiu pana la Brezoi

FOTO - Trafic infernal pe Valea Oltului. Doua ore de la Sibiu pana la Brezoi

Cine a trebuit să circule astăzi dinspre Sibiu spre București, și a ales traseul pe Valea Oltului, a regretat amarnic decizia.

Perioada concediilor a aglomerat DN 7, care oricum era supraîncărcat, la care se adaugă și lucrările de întreținere și modernizare a drumului.

”În doua ore am ajuns doar până la Brezoi, din Sibiu. Pe podul din Lazaret se lucrează și traficul este sugrumat, iar la Brezoi am prins un accident și iarăși a fost blocat drumul. Acum stăm”, a declarat un șofer sibian, prins în trafic.

Un aspect interesant este că în acest moment au fost sistate lucrările de lărgire a DN7, pe Valea Oltului, la trei benzi de circulație, în județul Sibiu, și se lucrează doar la refacerea carosabilului pe podul din zona localității Lazaret.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 906

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Valcean adevarat

Acum 8 ani

Poate cu trotineta!Eu a-m un bemve din 98 pe gepele si merg in 50 60 de minute pana pe calea lui traian in-tro ora sint in nord acasa si in 2 ore a-m ajuns deja innapoi la prietena cu carnati si 2 curci jumulite proaspat de mamy. conduce-ti bah nu m-ai sta-ti in coloana ca agarici ca asa nu face-ti nimik
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Ceva zaibar ,praz si pepeni de Dabuleni nu-i duci regatencei tale ,valcean analfabet fomist?:)))))))))))))))))
Raspunde

xyz

Acum 8 ani

Esti tare mai valcene, dar oare esti mai tare decat tirul sau decat parapetul ala de beton? Sa ne spui si noua, de pe ce stalp trebuie sa te spalam.
Raspunde

@2 & @3

Acum 8 ani

Voi sunteti chiar mai retarzi ca cel dl comment-ul 1 - chiar nu e clar ca buna ziua ca este un simplu agitator si voi puneti botu\' la vrj lui d kko?
Raspunde

autostrada

Acum 8 ani

bai legati toti astia care au traso de moate ,s-a nu se faca ,numai in romania se putea intimpla asa ceva ,s-a vina aia de la UE cu bani gratisi [85 la suta]si s-a te ambitionezi si s-a nu vrei ,asta da subminare economiei nationale ,ba toate victimile din ultimi 25 de ani se datoreazatia de vau condus ,in timp ce voi stati la cozi de 15 km ,al nostru patriot [ premier ]se da cu barcuta [vaporu ] prin caraibe ,ba ce ati ratat astia de la-ti votat in 2014 ,puneati lupu s-a pazeazca oile ,va trecut glontu pe la ureche ,ati vazut in ce ditaimai vaporu se plimba ,incape in el toata populatia .brasovului ,asta da patriot ,aia de la ghita tv \\romania tv ,si antena 3 este aici ,nici o soapta ,s-a fi vazut breki-niusuri din jumate in jumate de ora daca era vorba de ,johannis ,si invitati de marca ,rindunica tatoiu ,gelu visan de dolj ,si cirnat [cirstoiu ]umplut la telefon ,asta este cu conspiratile si aginturile straine stie el ce nu am, stiut 7 000 000 de votaci ,johannis ,in rest ba astia de ati conus dativa un pas in spate ca pina s-a ne legati cu o autostrada de lumea civilzata [occident ,mai omariti pe potecute [sosele ]populatia unui orasel precum slatina s-au vilcea
Raspunde

divertis

Acum 8 ani

propun sa-i dati o rubrica astuia de la @1 si @5, gen timesnewroman. sa vedeti share-uri pe fb. mai bine citesc comentarii de astea decat frustari pro si contra cu injurii.
Raspunde

dw

Acum 8 ani

cinema multiplex?
Raspunde

Da, in sfarsit

Acum 8 ani

^ fin
Raspunde

siby

Acum 8 ani

...exista o varianta mai buna decat cea spre sud...spre vest!!!
Raspunde

@.@

Acum 8 ani

Unde-i Branzoi Berzoi cum naiba ii zice, asta??
Raspunde

bil

Acum 8 ani

Brezoi, cross the river...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus