Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
17°C

ACTUALIZARE S-a reluat traficul pe DN 7 intre Talmaciu si Boita. Accident cu sase masini si trei victime

ACTUALIZARE S-a reluat traficul pe DN 7 intre Talmaciu si Boita. Accident cu sase masini si trei victime

ACTUALIZARE ORA 16:47

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, accidentul de pe DN 7 s-a soldat cu trei victime. ”Dintre cele trei victime una a suferit un traumatism cranio-cerebral, toate fiind preluate și transportate la spital de către un echipaj SMURD. Toate cele trei persoane erau conștiente în momentul transportului la spital”, a declarat Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Știre inițială:

În urmă cu câteva minute pe DN 7, între Tălmaciu și Boița a avut loc un accident în care au fost implicate șase autoturisme, toate fiind avariate.

Deocamdată pe sensul de mers Vâlcea- Sibiu se circulă alternativ.

”Din primele informații reiese că accidentul s-a produs din caua nepăstrării distanței de siguranță în mers de către șoferul unei autoutilitare”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Revenim cu detalii

Foto arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1473

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

9 comentarii

Adrian

Acum 8 ani

Bravo lor.
Raspunde

ss

Acum 8 ani

Mulțumim lui copy-paste pt anularea studiului de fezabilitate pt SB-Pitești , in 2012 , studiu reluat doar anul acesta.S-au pierdut 3 ani , iar acest gunoi plagiator este complice la toate victimele de pe V.Oltului
Raspunde

@ 2

Acum 8 ani

sa ne amintim si de presedintele lu blonda, care zicea ca in Romania nu sunt necesare autostrazi. Probabil ca ei inca de pe atunci se gandeau la parcuri, stadioane, telegondole si partii la sate.
Raspunde

@2

Acum 8 ani

Mama ce eveniment , accident pe DN7 Ia bagati bai taranoilor macar un weekend pe Valea Prahovei si abia atunci comentati! A stai am uitat ca sunteti rupti in fund de saraci si mancati doar mititei la dedulesti
Raspunde

@4

Acum 8 ani

Bai pe Valea Prahovei se circula doar in wekend si atunci doar in scop turistic, atit si nimic mai mult, autostrada asta Sibiu Pitesti este aorta principala de transport a tarii.
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Zau mai tarane? Pai de unde stii tu cum se circula acolo , ca taranii din Sibiu au interzis pe unde circula domnii. Nu ai inteles ca maxim aveti voie la mici la Dedulesti. Asa ca nu are sens sa iti explic ce si cum ca oricum taranii tot pe DN7 in miros de dos turcesc o sa traiasca!
Raspunde

cozma

Acum 8 ani

TAIATI BOSCHETII DE PE MARGINE DRUMULUI DIN ZONA ACEEA. desi marcajul de pe carosabil iti permite vizibilitatea este aproape 0.
Raspunde

vasildi

Acum 8 ani

sibiu pitesti autpstrada cere trebuia facuta de 20 de ani,da toti or furat banii cu studii de ....
Raspunde

marius

Acum 8 ani

va rog taiati si boschetul de pe valea prahovei....si cuvantul \" bai\" sa il foloseasca la el acolo, in lumea lui civilizata de peste munti.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus